<input type="range" min="0" max="100 value="50" ></input> kodunu kafamda düşündüğüm gibi yapmak istiyorum. Kafamda düşündüğüm şey bu şekilde;Merhaba arkadaşlar, ben HTML'de<input type="range" min="0" max="100 value="50" ></input>kodunu kafamda düşündüğüm gibi yapmak istiyorum. Kafamda düşündüğüm şey bu şekilde;
Eki Görüntüle 1876463
Yani yapmak istediğim çok basit ama ben hiçbir şey bilmiyorum.
Kafamda sanki bu range çıktısını script ile değişkene aktarılacak ve bu değişken çıktı olarak yanına çıkacak ama inanın ki hiçbir şey bilmiyorum.
O yüzden bunu kod halinde yazar mısınız?
Ayrıca bu range değerinin arka plan rengini, ayrıca şu mavi yuvarlak daireyi kare yapmayı ve şu mavi rengi değiştirmeyi öğretebilir misiniz?
Şu an siz hazır kod istiyorsunuz. Hiçbir şey bilmediğinizi söylüyorsunuz, peki araştırdınız mı? Çok basit bir araştırma ile istediğiniz şeye ulaşabilirsiniz.
Size kodu yazarım, benim 1 dakikamı alır. Ancak siz öğrenmiş olmazsınız.
Ben de kolay olduğunu biliyorum Türkçe de araştırıyorum, İngilizce de ama hepsi sadece şu max min ve value'yi gösteriyor.Şu an siz hazır kod istiyorsunuz. Hiçbir şey bilmediğinizi söylüyorsunuz, peki araştırdınız mı? Çok basit bir araştırma ile istediğiniz şeye ulaşabilirsiniz.
Size kodu yazarım, benim 1 dakikamı alır. Ancak siz öğrenmiş olmazsınız.
Evet W3 Schools sitesine bakıyordum ama üstteki linkinizi görmemiştim. My function'u da zaten çok defa başlangıç için baktığım sitelerde gördüm ama ilk Html ve Css'e baktığım için JavaScript'e bakmamıştım hiç. My function'u araştıracağım teşekkürler.W3Schools.com
W3Schools offers free online tutorials, references and exercises in all the major languages of the web. Covering popular subjects like HTML, CSS, JavaScript, Python, SQL, Java, and many, many more.www.w3schools.com
W3Schools.com
W3Schools offers free online tutorials, references and exercises in all the major languages of the web. Covering popular subjects like HTML, CSS, JavaScript, Python, SQL, Java, and many, many more.www.w3schools.com
Yolda olmasam kodları yazarak anlatırdım ama böyle idare et hocam
@111520 tam olarak öyle değil.
@Yusuf1283 evet, tam olarak o işlemler ile yapılıyor. Küçük bir araştırma ile istediğiniz şeyi öğrenebilirsiniz. Size kodu hazır bir şekilde attığımız zaman doğal olarak öğrenmiş olmuyorsunuz. Kendiniz yazarsanız öğrenmiş olursunuz. Yanlış anlaşılmasın.
@Yusuf1283 evet, tam olarak o işlemler ile yapılıyor. Küçük bir araştırma ile istediğiniz şeyi öğrenebilirsiniz. Size kodu hazır bir şekilde attığımız zaman doğal olarak öğrenmiş olmuyorsunuz. Kendiniz yazarsanız öğrenmiş olursunuz. Yanlış anlaşılmasın.
Keşke tüm Event listesini atsaydım da arkadaş baka baka bulsaydı daha yararlı olurdu bence.
@Yusuf1283 anlıyorum, JavaScript biraz karışık gelebilir HTML ve CSS'e göre. Ancak güzel bir şekilde öğrenirseniz JavaScript'i rahat bir şekilde yapabilirsiniz. Sizin için diyorum.
@Yusuf1283 anlıyorum, JavaScript biraz karışık gelebilir HTML ve CSS'e göre. Ancak güzel bir şekilde öğrenirseniz JavaScript'i rahat bir şekilde yapabilirsiniz. Sizin için diyorum.
W3Schools.com
W3Schools.com
Yolda olmasam kodları yazarak anlatırdım ama böyle idare et hocam