HTML kullanmak ücretsiz mi?

birazsorumvar

Centipat
Visual Studio Code ile HTML öğrenmeye başladım, ve bildiğim üzere site açmak ücretli, ve bu VS Code bana bir HTML dosyası oluşturuyor ve buna tıkladığımda beni siteye aktaracak sanırsam. Bu tamamen ücretsiz mi? Yoksa ücretli mi? Ücretli ise abonelik gibi aylık mı para alıyor? Tam olarak anlamadığım için sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
HTML bir işaretleme dili. Ücretsiz olarak herkes kullanabilir. Tek HTML değil diğer internet dilleri olan CSS, JS, ASP.NET, PHP gibi diler ücretsizdir.

Bildiğim kadarı ile tüm diller ücretsiz.

Bütün kodlama dilleri ücretsiz. Onların kütüphaneleri ücretli olabiliyor fakat çok ileri kısımlarda karşınıza çıkar onlar.

Tüm diller ücretsiz, site açmak için ise hosting ve domain için para ödüyorsunuz.

Yani bana oluşturulan HTML dosyası ücretsiz ve HTML dosyasına tıklarsam yine ücretsiz bir şekilde kullanabilirim siteyi?
Evet .html dosyasına tıklayıp açarsanız siteyi görüntüleyebilirsiniz. Sitenizi internet ortamında yayınlamak için hosting ve domain almanız gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…