theJegreble Femtopat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar başlıkta dediğim gibi HTML öğrenmek istiyorum, buna nereden başlamalıyım? Nasıl daha kolay öğrenirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar başlıkta dediğim gibi HTML öğrenmek istiyorum, buna nereden başlamalıyım? Nasıl daha kolay öğrenirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 3 Haziran 2023 #2 Proje geliştirirken. Basit bir web sitesi yapmaya başla ve hayal ettiğin şeyin nasıl yapılacağını araştır.
Proje geliştirirken. Basit bir web sitesi yapmaya başla ve hayal ettiğin şeyin nasıl yapılacağını araştır.
theJegreble Femtopat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #3 Neyi kastettiğini tam olarak anlayamadım.
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 3 Haziran 2023 #4 HTML 1 günde biter. İyi şekilde CSS öğrenmek ise 1 ay sürer. Asıl olay JS'de başlıyor.
theJegreble Femtopat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #5 Silinen üye dedi: HTML 1 günde biter. İyi şekilde CSS öğrenmek ise 1 ay sürer. Asıl olay JS'de başlıyor. Genişletmek için tıkla... Peki HTML öğrenmek için ne önerirsiniz? Örneğin: YouTube mi? Yoksa internette sitelerden mi?Veya udemyden kurs satın almalı mıyım?
Silinen üye dedi: HTML 1 günde biter. İyi şekilde CSS öğrenmek ise 1 ay sürer. Asıl olay JS'de başlıyor. Genişletmek için tıkla... Peki HTML öğrenmek için ne önerirsiniz? Örneğin: YouTube mi? Yoksa internette sitelerden mi?Veya udemyden kurs satın almalı mıyım?
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 3 Haziran 2023 #6 theJegreble dedi: Peki HTML öğrenmek için ne önerirsiniz? Örneğin: YouTube mi? Yoksa internette sitelerden mi?Veya udemyden kurs satın almalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Dokümanlardan öğrenebilirsiniz diyenler olacaktır lakin benim önerim kurs olur. Udemy'den kurs alabilirsiniz.
theJegreble dedi: Peki HTML öğrenmek için ne önerirsiniz? Örneğin: YouTube mi? Yoksa internette sitelerden mi?Veya udemyden kurs satın almalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Dokümanlardan öğrenebilirsiniz diyenler olacaktır lakin benim önerim kurs olur. Udemy'den kurs alabilirsiniz.
theJegreble Femtopat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #7 Silinen üye dedi: Dokümanlardan öğrenebilirsiniz diyenler olacaktır lakin benim önerim kurs olur. Udemy'den kurs alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ ol dostum
Silinen üye dedi: Dokümanlardan öğrenebilirsiniz diyenler olacaktır lakin benim önerim kurs olur. Udemy'den kurs alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ ol dostum
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 3 Haziran 2023 #8 theJegreble dedi: Sağ ol dostum Genişletmek için tıkla... Kurslar genelde detay verir ve bir tık zaman kaybı yaratabilir lakin uygulamalı şekilde takip ederseniz maksimum verimi alabilirsiniz.
theJegreble dedi: Sağ ol dostum Genişletmek için tıkla... Kurslar genelde detay verir ve bir tık zaman kaybı yaratabilir lakin uygulamalı şekilde takip ederseniz maksimum verimi alabilirsiniz.
theJegreble Femtopat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #9 Silinen üye dedi: Kurslar genelde detay verir ve bir tık zaman kaybı yaratabilir lakin uygulamalı şekilde takip ederseniz maksimum verimi alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yani izlerken aynı zamanda onun yaptıklarını mı yapmalıyım?
Silinen üye dedi: Kurslar genelde detay verir ve bir tık zaman kaybı yaratabilir lakin uygulamalı şekilde takip ederseniz maksimum verimi alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yani izlerken aynı zamanda onun yaptıklarını mı yapmalıyım?
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 3 Haziran 2023 #10 @theJegreble evet zaten HTML zor değil ama örnek yapmanız gerekiyor ve sadece HTML CSS için Udemy'e başvurmayın.
@theJegreble evet zaten HTML zor değil ama örnek yapmanız gerekiyor ve sadece HTML CSS için Udemy'e başvurmayın.