HTML Title ile açıklama kutusu

Sadece html ve css bilgim var js hiç bilmiyorum. Js çok uğraştırır mı? eğer uğraştırırsa hiç bu topa girmeyeyim çünkü bir ton title vereceğim yerler var.
Js olmadan artık html ve css çok anlam ifade etmiyor. Js bir script dili. Ama çok zor değil. Öğrenmek biraz sürer ama hazır kütüphane kullanmak fazla uğraştırmaz.

Js olmadan artık html ve css çok anlam ifade etmiyor. Js bir script dili. Ama çok zor değil. Öğrenmek biraz sürer ama hazır kütüphane kullanmak fazla uğraştırmaz.
Ben web kısmını pek sevmiyorum zaten. Daha çok veri tabanı kısmını seviyorum. Sadece bir tane c# uygulamamda kullanacağım bir site yapmak için 2-3 haftada css html öğrendim daha fazlasına ihtiyacım yok.

Özelleştirmek için gösterdiğim gibi bir şey yapabilirsin. Çok zor değil.
Teşekkür ederim boş vaktimde deneyeceğim.

Database kısmından devam o zaman. Veri tabanı uzmanı olmak mı istiyorsun?

Database kısmından devam o zaman. Veri tabanı uzmanı olmak mı istiyorsun?
Evet c# daha bana göre. Üniversite sınavında iyi sonuç alamadım maalesef o yüzden bir uzman olamam. sadece boş vakitlerimde kendime uygulama yapıyorum.

Bu konu için gelen olursa diye link bırakıyorum. Title özelliğini özelleştiremezsiniz fakat js bile kullanmadan css ile basit bir şekilde çakma title yapabilirsiniz. Sorunum çözülmüştür. Mesaj atan herkese teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kısa bir uğraş sonucu böyle oldu bile. Üzerinde detaylı durarak daha iyisini yapabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    3,5 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…