Sahkalid Hectopat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #1 Esenlikler efendim. Yapmış olduğum site üzerinde iki adet button oluşturdum. Fakat bu button'ları eşitleyemedim. CSS üzerinden margin-top ve margin-bottom kodlarını denedim fakat yine de yapabilmiş değilim. Test 1 buttonu'nun boyut kodları: margin-left: 740px; margin-top: 10px; width: 200px; height: 50px; font-size: 30px; ___________________________________________________ Test 2 buttonu'nun boyut kodları: margin-left: 1040px; margin-top: -200px; width: 200px; height: 50px; font-size: 30px; Dosya Ekleri 1674953850288.png 23,3 KB · Görüntüleme: 36
Esenlikler efendim. Yapmış olduğum site üzerinde iki adet button oluşturdum. Fakat bu button'ları eşitleyemedim. CSS üzerinden margin-top ve margin-bottom kodlarını denedim fakat yine de yapabilmiş değilim. Test 1 buttonu'nun boyut kodları: margin-left: 740px; margin-top: 10px; width: 200px; height: 50px; font-size: 30px; ___________________________________________________ Test 2 buttonu'nun boyut kodları: margin-left: 1040px; margin-top: -200px; width: 200px; height: 50px; font-size: 30px;
mertinko Kilopat Katılım 19 Kasım 2017 Mesajlar 566 Çözümler 8 29 Ocak 2023 #2 Her iki butonu tek div içerisine aldınız mı? Div içerisinde iki butonu bu şekilde şekillendirin daha iyi olacaktır.
Her iki butonu tek div içerisine aldınız mı? Div içerisinde iki butonu bu şekilde şekillendirin daha iyi olacaktır.
3 383612 Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 57 Çözümler 1 29 Ocak 2023 #3 Position relative verip bottom kodu verip eşitlemeyi denerdim.
Sahkalid Hectopat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #4 mertinko dedi: Her iki butonu tek div içerisine aldınız mı? Div içerisinde iki butonu bu şekilde şekillendirin daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Tavsiyenizi dinleyeceğim efendim. Teşekkür ederim 383612 dedi: Position relative verip bottom kodu verip eşitlemeyi denerdim. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim efendim. Teşekkür ederim.
mertinko dedi: Her iki butonu tek div içerisine aldınız mı? Div içerisinde iki butonu bu şekilde şekillendirin daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Tavsiyenizi dinleyeceğim efendim. Teşekkür ederim 383612 dedi: Position relative verip bottom kodu verip eşitlemeyi denerdim. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim efendim. Teşekkür ederim.
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.854 Makaleler 3 Çözümler 59 29 Ocak 2023 #5 Sahkalid dedi: Tavsiyenizi dinleyeceğim efendim. Teşekkür ederim. Deneyeceğim efendim. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam acaba verilen cevaplar sorunu çözdü mü? Bende bunun benzeri bir resim sorunu yaşıyorum da.
Sahkalid dedi: Tavsiyenizi dinleyeceğim efendim. Teşekkür ederim. Deneyeceğim efendim. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam acaba verilen cevaplar sorunu çözdü mü? Bende bunun benzeri bir resim sorunu yaşıyorum da.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 29 Ocak 2023 #6 Flex yapısını öğrenin. Flex yapısı ile istediğinizi kolayca yapabilirsiniz. Kapsayıcı içinde 2 yana yaslamak istiyorsanız; CSS:Panoya kopyala justify-content: space-between;
Flex yapısını öğrenin. Flex yapısı ile istediğinizi kolayca yapabilirsiniz. Kapsayıcı içinde 2 yana yaslamak istiyorsanız; CSS:Panoya kopyala justify-content: space-between;
Sahkalid Hectopat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #7 Yukapian dedi: Hocam acaba verilen cevaplar sorunu çözdü mü? Bende bunun benzeri bir resim sorunu yaşıyorum da. Genişletmek için tıkla... maalesef benim olayımda işe yaramadı. Fakat sizde yarayabilir bir deneyin isterseniz.
Yukapian dedi: Hocam acaba verilen cevaplar sorunu çözdü mü? Bende bunun benzeri bir resim sorunu yaşıyorum da. Genişletmek için tıkla... maalesef benim olayımda işe yaramadı. Fakat sizde yarayabilir bir deneyin isterseniz.