HTML ve CSS bilmenin günümüzde ne avantajı var?

Birkaç yıl önce güzel bir kitaptan HTML5 ve CSS3 öğrenmiştim. Fakat şimdi aklıma geldi de, bunlar yapay zeka olan, internette ücretsiz/ücretli satılan web Template'ler var. Bütün bunlar varken, HTML5 ve CSS3 bilmenin günümüzde hâlâ ciddi oranda faydası yok mu?

Faydası var firmalar hazır template kullanmak istemiyorlar veya kullanacağın her tool için tailwind, React, vue vb bunları bilmek zorundasın. Ayrica web developmentin temelleri bunlar.

Birkaç yıl önce güzel bir kitaptan HTML5 ve CSS3 öğrenmiştim. Fakat şimdi aklıma geldi de, bunlar yapay zeka olan, internette ücretsiz/ücretli satılan web Template'ler var. Bütün bunlar varken, HTML5 ve CSS3 bilmenin günümüzde hâlâ ciddi oranda faydası yok mu?
Öğrenmesi çok zor değil artık yazılım bilmeyen insanlar hiç kodlamadan yardımcı programlarla çalışabiliyorlar, web programlama için bilmek lazım ama sadece bu ikisi yetersiz.

Öğrenmesi çok zor değil artık yazılım bilmeyen insanlar hiç kodlamadan yardımcı programlarla çalışabiliyorlar, web programlama için bilmek lazım ama sadece bu ikisi yetersiz.

Hocam zaten sadece ikisi yeterli olur, öğrenmesi zor demedim. Sormak istediğim faydasıydı. Bir de ben sizi ara sıra yıllardır forumda görüyorum nasıl 500mesajınız var :D?

HTML CSS başlangıçtır iyice anladıktan JavaScript'e geçersin frondend olmaya 1 adım adım kalır vue+boostrap+React + Angular devam eder frondend devoloper olursun.

Bir sonraki tailwind'i ya da bir sonraki bootstrap'i yine HTML ve CSS bilenler yazacak; AI yazmayacak.

Sonucta neyi ne seviyede bildigin ve bununla hangi problemleri cozmeye yeltendigin sana kalmis.

CSS bilip bunu 1 tane firmanin tasarim ihtiyacini gidermek icin de kullanabilirsin;
CSS bilip bunu firmalarin %90'inin tasarim ihtiyacini giderecek bir tool gelistirmek icin de kullanabilirsin.

HTML ve CSS markup dilleri ve bunlari ureten tool'lar 30 senedir var piyasada.

Bir sonraki Tailwind'i ya da bir sonraki Bootstrap'i yine HTML ve CSS bilenler yazacak; AI yazmayacak.

Sonucta neyi ne seviyede bildigin ve bununla hangi problemleri cozmeye yeltendigin sana kalmis.

CSS bilip bunu 1 tane firmanin tasarim ihtiyacini gidermek icin de kullanabilirsin;
CSS bilip bunu firmalarin %90'inin tasarim ihtiyacini giderecek bir tool gelistirmek icin de kullanabilirsin.

HTML ve CSS markup dilleri ve bunlari ureten Tool'lar 30 senedir var piyasada.

Hoş geldin kral :). Çok teşekkür ederim bu arada, 2 yıl falan önce kapanan bir hesabımda yazılım öğrenememekle ilgili bir konu açmıştım ve en çok senin yardımın dokunmuştu. Ne kadar teşekkür etsem az.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı