tnw Hectopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 656 Çözümler 2 Yer Ankara 26 Ocak 2023 #1 HTML ve CSS kodları yazdım ve bunları birleştirip bir HTML uzantısıyla kaydedip çalıştırdığımda Chrome'da açılmasını istiyorum.
HTML ve CSS kodları yazdım ve bunları birleştirip bir HTML uzantısıyla kaydedip çalıştırdığımda Chrome'da açılmasını istiyorum.
Yunus Aytekin Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 192 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #2 Html dosyasının içinde CSS dosyasını linklemen lazım. Html head kısmında <link rel="stylesheet" href="(css dosyasının konumu)">
Html dosyasının içinde CSS dosyasını linklemen lazım. Html head kısmında <link rel="stylesheet" href="(css dosyasının konumu)">
2 249873 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 5.050 Çözümler 20 26 Ocak 2023 #3 HTML:Panoya kopyala <html> <head> ... </head> <style> // Burada css kodlarını yazabilirsin </style> <body> // Burada da html kodlarını </body> </html>
HTML:Panoya kopyala <html> <head> ... </head> <style> // Burada css kodlarını yazabilirsin </style> <body> // Burada da html kodlarını </body> </html>
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.302 Makaleler 42 Çözümler 274 26 Ocak 2023 #4 Head içine bütün style tagları arasına CSS kodlarını yazabilirsin. Ama link ile verip aynı klasöre koyarsan yine HTML üzerinden çalıştırabilirsin.
Head içine bütün style tagları arasına CSS kodlarını yazabilirsin. Ama link ile verip aynı klasöre koyarsan yine HTML üzerinden çalıştırabilirsin.
tnw Hectopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 656 Çözümler 2 Yer Ankara 26 Ocak 2023 #5 Anladım, teşekkür ederim.