HTML ve CSS öğrenmeden JavaScript öğrenilir mi?

Daha fazla  
Merhaba, ben JavaScript öğrenmeye başladım ama her yerde önce HTML ve CSS öğrenmem gerektiğini söylüyorlar. Ama ben biraz ilerlemişken bırakmak istemiyorum. Zaten hedefim önce JavaScript öğrenip sonra React Native veya node.js falan öğrenmek. Web geliştirmeye geçince belki işime yarayacak kadar CSS ve HTML öğrenirim. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

react native node.js falan öğrenmek istiyorsanız Basic Javascript öğrenmeniz gerekmekte frontenddeki javascript değil.

Basic JS'de Fonksiyon ve Döngü & array ve object gibi kavramları öğrenmeniz lazım.

React & Node backend olduğu için Basic JS'de backend dilidir. Web geliştirmeye geçerseniz eğer ihtiyacınız kadar html ve css ve frontend jssi öğrenseniz yeter.

Son düzenleme:
React Native node.js falan öğrenmek istiyorsanız Basic JavaScript öğrenmeniz gerekmekte frontenddeki JavaScript değil.

Basic JS'de fonksiyon ve döngü & array ve object gibi kavramları öğrenmeniz lazım.

React & Node backend olduğu için Basic JS'de backend dilidir. Web geliştirmeye geçerseniz eğer ihtiyacınız kadar HTML ve CSS ve frontend JS'si öğrenseniz yeter.

Şu an temel JavaScript öğreniyorum fronted backend ayrımı yapmıyorum önemli kodları temelleri öğreniyorum ama tavsiyenize dikkat edeceğim teşekkür ederim.

JS bence bambaşka bir mecra öğrenirsin gerek yok diğer ayak bağlarına.

Teşekkür ederim cevabınız için.

Ogrenilir tabi ki.

Tek satir HTML ya da CSS yazmana gerek yok JS ogrenmen icin.
Teşekkür ederim cevabınız için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı