Berat Efe Sanır Centipat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 676 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Tohma Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2020 #1 HTML yazıyorum. Kod Google'da çalışmıyor. .html olarak kaydettim yine de çalışmadı. Ne yapmam lazım? kod: <html> <head> <meta charset="utf8"> <title> İlk HTML Sayfam </title> </head> <body> BERAT EFE SANIR </body> </html>
HTML yazıyorum. Kod Google'da çalışmıyor. .html olarak kaydettim yine de çalışmadı. Ne yapmam lazım? kod: <html> <head> <meta charset="utf8"> <title> İlk HTML Sayfam </title> </head> <body> BERAT EFE SANIR </body> </html>
7 70659 Megapat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 1.369 Makaleler 1 Çözümler 4 2 Mayıs 2020 #2 Google de çalışmıyor derken Chrome tarayıcısını mı kastediyorsunuz?
Berat Efe Sanır Centipat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 676 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Tohma Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2020 #3 70659 dedi: Google'de çalışmıyor derken Chrome tarayıcısını mı kastediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet. Kodu yazıyorum Google'da boş bir sayfa çıkıyor. Bu durumdan şikayetçiyim. Sırf bu hata yüzünden 2 kere HTML'i bıraktım.
70659 dedi: Google'de çalışmıyor derken Chrome tarayıcısını mı kastediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet. Kodu yazıyorum Google'da boş bir sayfa çıkıyor. Bu durumdan şikayetçiyim. Sırf bu hata yüzünden 2 kere HTML'i bıraktım.
r.yasar10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mayıs 2020 #4 HTML formatında derleyip açtınız değil mi? Yani metin belgesine atıp .html uzantılı kaydettiniz değil mi?
HTML formatında derleyip açtınız değil mi? Yani metin belgesine atıp .html uzantılı kaydettiniz değil mi?
Berat Efe Sanır Centipat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 676 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Tohma Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2020 #5 r.yasar10 dedi: HTML formatında derleyip açtınız değil mi? Yani metin belgesine atıp .html uzantılı kaydettiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
r.yasar10 dedi: HTML formatında derleyip açtınız değil mi? Yani metin belgesine atıp .html uzantılı kaydettiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
7 70659 Megapat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 1.369 Makaleler 1 Çözümler 4 2 Mayıs 2020 #6 Şu attığım kodu masaüstüne .html uzantılı olduğundan emin olarak oluşturun ve açmayı deneyin. (klasör ayarlarından eklentilerin görünümünün açık olduğundan emin olun) HTML:Panoya kopyala <!DOCTYPE html> <html lang="en"> <head> <meta charset="UTF-8"> <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0"> <title>Yeni dokuman</title> </head> <body> <h1> test belgesi </h1> </body> </html>
Şu attığım kodu masaüstüne .html uzantılı olduğundan emin olarak oluşturun ve açmayı deneyin. (klasör ayarlarından eklentilerin görünümünün açık olduğundan emin olun) HTML:Panoya kopyala <!DOCTYPE html> <html lang="en"> <head> <meta charset="UTF-8"> <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0"> <title>Yeni dokuman</title> </head> <body> <h1> test belgesi </h1> </body> </html>
r.yasar10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mayıs 2020 #7 Berat Efe Sanır dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Opera kullanıyorum derledim çalıştı. Ekteki dosyayı indirip deneyip ekran görüntüsü atar mısınız? Deneme.html drive.google.com
Berat Efe Sanır dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Opera kullanıyorum derledim çalıştı. Ekteki dosyayı indirip deneyip ekran görüntüsü atar mısınız? Deneme.html drive.google.com
Berat Efe Sanır Centipat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 676 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Tohma Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2020 #8 Eki Görüntüle 551116[/QUOTE] r.yasar10 dedi: Opera kullanıyorum derledim çalıştı. Ekteki dosyayı indirip deneyip ekran görüntüsü atar mısınız? Deneme.html drive.google.com Genişletmek için tıkla... Sizinkini indirdim çalıştı. Fakat kendi masaüstüme atıp açtığımda yine şu çıktı. ne yapacağım? Son düzenleme: 2 Mayıs 2020
Eki Görüntüle 551116[/QUOTE] r.yasar10 dedi: Opera kullanıyorum derledim çalıştı. Ekteki dosyayı indirip deneyip ekran görüntüsü atar mısınız? Deneme.html drive.google.com Genişletmek için tıkla... Sizinkini indirdim çalıştı. Fakat kendi masaüstüme atıp açtığımda yine şu çıktı. ne yapacağım?
Armo Kilopat Katılım 27 Ocak 2013 Mesajlar 614 Makaleler 2 Çözümler 1 2 Mayıs 2020 #9 Bir sıkıntı gözükmüyor bende.
Berat Efe Sanır Centipat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 676 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Tohma Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2020 #10 Bende boş bir sayfa çıkıyor işte. Opera'da da aynı.