HTML yazı yazma

eryersan

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar size bir sorum olacaktı. Ben bir web sitesi yapmaya çalışıyorum ama bir yerde ufak bir sorun çıktı.
<a href="hakkımızda.html"> Hakkımızda </a> şöyle bir bağlantı eklediğimde hakkımızda olarak bir link çıkıyor ama ben bu linke tıkladIğımda bir de burada yazı yazmak istiyorum. meselea biri hakkımızdaya tıkladIğında benim yazdığım yazıları görebilsin.
Bunu nasıl yaparım ? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni bir dosya oluşturup, içine istediğinizi yazdıktan sonra sayfanızdan bu dosyaya yönlendirip yazdıklarınızı görebilirsiniz. Eğer hakkımızda yazısına tıklandığında herhangi bir sayfaya geçiş yapmadan aynı sayfa üzerinde açılıp, kapanan bir yapıyı jQuery ile aşağıdaki şekilde yapabilirsiniz.

Öncelikle bu bağlantı üzerinden jQuery dosyasını indirmeniz gerekiyor. İndirdikten sonra bunu diğer dosyalarınızın arasına koyun ve aşağıdaki kodları HTML dosyanıza göre ayarlayın. Bu işlemleri yaptıktan sonra farklı bir dosyaya yönlendirmeden, aynı dosya üzerinde görüntüleyebilirsiniz ve bence daha şık bir görünüme sahip olur.

Eğer aşağıdaki gibi kullanacaksınız toggle kullanarak yapmanızı önermiyorum. Çünkü fare ile hızlı bir şekilde birden fazla kez tıklanıp bırakıldığında, yazınız açılıp kapanmaya devam eder. Bunun için if else ile display değerini kontrol ettirip slideUp ve slideDown ile açılıp kapanmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca açılış kapanış hızını parantez içerisinde belirtebilirsiniz, 1000 yazdığınızda 1 saniyede açılır veya kapanır.

HTML:
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
    <title></title>
<meta charset="utf-8" />
    <script src="jQuery-3.0.0.min.js"></script>
    <script>
        $(document).ready(function () {
            $("#Hakkimizda").click(function () {
                $("#hakkimizdaIcerik").toggle(500);
            })
        })
    </script>
</head>
<body>
    <span id="Hakkimizda">Hakkımızda</span>
    <div id="hakkimizdaIcerik" style="display:none">İçerik</div>
</body>
</html>

Son düzenleyen: Moderatör:
Bağlantıyı eklediğin dosyanın (örn: anasayfa.html) bulunduğu dizine hakkimizda.html (türkçe karakter yok) adlı bir dosya açarsan tıkladığında ona geçecektir. İçine istediklerini yazabilirsin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı