Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.726 Makaleler 2 Çözümler 14 26 Mayıs 2021 #1 Merhabalar divin içine H5 tagi ile başlık oluşturuyorum. Başlık bilgileri veritabanından geliyor. Oluşturduğum başlık divin altında gözüküyor nasıl çözebilirim? Kod:Panoya kopyala <div class="bransbody"> <div class="firstInfo"> <h6> <?php while($row1 = mysqli_fetch_array($imagetext)):;?> <?php echo $row1[3];?> <?php endwhile;?> </h6> </div> </div> Kod:Panoya kopyala .bransbody { width:350px; height:150px; float:left; } .firstInfo { width:350px; height:50px; float:left; background-color:yellow; } h6 { margin-b-start: 0em; margin-b-end: 0em; margin-inline-start: 0px; margin-inline-end: 0px; } User agent stylesheet yüzüne olmuyordur diye öyle yaptım ama yine düzelmedi. <h6> tagine özellik ekledim. Dosya Ekleri orn.JPG 25,4 KB · Görüntüleme: 43
Merhabalar divin içine H5 tagi ile başlık oluşturuyorum. Başlık bilgileri veritabanından geliyor. Oluşturduğum başlık divin altında gözüküyor nasıl çözebilirim? Kod:Panoya kopyala <div class="bransbody"> <div class="firstInfo"> <h6> <?php while($row1 = mysqli_fetch_array($imagetext)):;?> <?php echo $row1[3];?> <?php endwhile;?> </h6> </div> </div> Kod:Panoya kopyala .bransbody { width:350px; height:150px; float:left; } .firstInfo { width:350px; height:50px; float:left; background-color:yellow; } h6 { margin-b-start: 0em; margin-b-end: 0em; margin-inline-start: 0px; margin-inline-end: 0px; } User agent stylesheet yüzüne olmuyordur diye öyle yaptım ama yine düzelmedi. <h6> tagine özellik ekledim.