Zenvoy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 1.280 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #1 Merhaba. Benim sorum şu; bir sitem var, örneğin www.siteadı.com ama direkt domaini girince site hata veriyor. Yani şunu istiyorum, insanlar www.siteadı.com'a girsin ama www.siteadı.com/index.html adresine yönlendirsin. Böyle bir şey mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2020
Merhaba. Benim sorum şu; bir sitem var, örneğin www.siteadı.com ama direkt domaini girince site hata veriyor. Yani şunu istiyorum, insanlar www.siteadı.com'a girsin ama www.siteadı.com/index.html adresine yönlendirsin. Böyle bir şey mümkün mü?
Çözüm Zenvoy 23 Haziran 2020 Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Sunucudaki html dosyası indextr.html 'di index.html olarak düzelttim sorun çözüldü.
Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Sunucudaki html dosyası indextr.html 'di index.html olarak düzelttim sorun çözüldü.
dgknbzglu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.530 Çözümler 54 Yer İstanbul/Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PHP Developer 23 Haziran 2020 #2 .htaccess dosyana aşağıdaki kodu eklersen o sayfaya yönlendirirsin. Ama zaten index.html'e yönlendirilir normal şartlarda. Kod:Panoya kopyala DirectoryIndex istediginsayfa.html Artı 0 Eksi
.htaccess dosyana aşağıdaki kodu eklersen o sayfaya yönlendirirsin. Ama zaten index.html'e yönlendirilir normal şartlarda. Kod:Panoya kopyala DirectoryIndex istediginsayfa.html
KS KS Zenvoy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 1.280 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #3 Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Sunucudaki html dosyası indextr.html 'di index.html olarak düzelttim sorun çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Sunucudaki html dosyası indextr.html 'di index.html olarak düzelttim sorun çözüldü.