Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.514 Makaleler 1 Çözümler 15 4 Kasım 2022 #1 Ekte gördüğünüz gibi logonun kanatları tam çıkmıyor. Dosya Ekleri 1667558238999.png 35,4 KB · Görüntüleme: 52 Son düzenleme: 4 Kasım 2022
N NRVS Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 1.436 Makaleler 9 Çözümler 57 Yer C-137 4 Kasım 2022 #2 Resim verdiğiniz genişliğe sığmıyor sanırım. Genişliği arttırmayı deneyebilirsiniz ya da alttaki kodu kullanabilirsiniz. CSS:Panoya kopyala object-fit: contain; Bu komut resmin boyutlarını bozmadan verdiğiniz ölçülere göre resmi sığdırıyor. Son düzenleme: 4 Kasım 2022
Resim verdiğiniz genişliğe sığmıyor sanırım. Genişliği arttırmayı deneyebilirsiniz ya da alttaki kodu kullanabilirsiniz. CSS:Panoya kopyala object-fit: contain; Bu komut resmin boyutlarını bozmadan verdiğiniz ölçülere göre resmi sığdırıyor.
Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.514 Makaleler 1 Çözümler 15 4 Kasım 2022 #3 NRVS dedi: Resim verdiğiniz genişliğe sığmıyor sanırım. Genişliği arttırmayı deneyebilirsiniz ya da alttaki kodu kullanabilirsiniz. CSS:Panoya kopyala object-fit: cover; Genişletmek için tıkla... CSS komutu işe yaramadı. Genişlik nasıl artıyor?
NRVS dedi: Resim verdiğiniz genişliğe sığmıyor sanırım. Genişliği arttırmayı deneyebilirsiniz ya da alttaki kodu kullanabilirsiniz. CSS:Panoya kopyala object-fit: cover; Genişletmek için tıkla... CSS komutu işe yaramadı. Genişlik nasıl artıyor?
N NRVS Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 1.436 Makaleler 9 Çözümler 57 Yer C-137 4 Kasım 2022 #4 Jynaris dedi: CSS komutu işe yaramadı. Genişlik nasıl artıyor? Genişletmek için tıkla... Resim ekledikten sonra width ve height vermediniz mi? Siz kodu atarsanız yardımcı olabilirim.
Jynaris dedi: CSS komutu işe yaramadı. Genişlik nasıl artıyor? Genişletmek için tıkla... Resim ekledikten sonra width ve height vermediniz mi? Siz kodu atarsanız yardımcı olabilirim.
Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.514 Makaleler 1 Çözümler 15 4 Kasım 2022 #5 NRVS dedi: Resim ekledikten sonra width ve height vermediniz mi? Siz kodu atarsanız yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Buyrun; .logo{ margin-left: 880px; }
NRVS dedi: Resim ekledikten sonra width ve height vermediniz mi? Siz kodu atarsanız yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Buyrun; .logo{ margin-left: 880px; }
N NRVS Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 1.436 Makaleler 9 Çözümler 57 Yer C-137 4 Kasım 2022 #6 Jynaris dedi: Buyrun; .logo{ margin-left: 880px; } Genişletmek için tıkla... Örnek olarak: CSS:Panoya kopyala img { width:500px; height:500px; object-fit: cover; }
Jynaris dedi: Buyrun; .logo{ margin-left: 880px; } Genişletmek için tıkla... Örnek olarak: CSS:Panoya kopyala img { width:500px; height:500px; object-fit: cover; }
Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.514 Makaleler 1 Çözümler 15 4 Kasım 2022 #7 NRVS dedi: Örnek olarak: CSS:Panoya kopyala img { width:500px; height:500px; object-fit: cover; } Genişletmek için tıkla... Fotoğrafın ortada olması gerek.
NRVS dedi: Örnek olarak: CSS:Panoya kopyala img { width:500px; height:500px; object-fit: cover; } Genişletmek için tıkla... Fotoğrafın ortada olması gerek.
N NRVS Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 1.436 Makaleler 9 Çözümler 57 Yer C-137 4 Kasım 2022 #8 Jynaris dedi: Fotoğrafın ortada olması gerek. Genişletmek için tıkla... CSS:Panoya kopyala <center> </center>
Jynaris dedi: Fotoğrafın ortada olması gerek. Genişletmek için tıkla... CSS:Panoya kopyala <center> </center>
Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.514 Makaleler 1 Çözümler 15 4 Kasım 2022 #9 NRVS dedi: CSS:Panoya kopyala <center> </center> Genişletmek için tıkla... Center komutunu pek kullanmam ama başka yolu yok sanırım
NRVS dedi: CSS:Panoya kopyala <center> </center> Genişletmek için tıkla... Center komutunu pek kullanmam ama başka yolu yok sanırım
N NRVS Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 1.436 Makaleler 9 Çözümler 57 Yer C-137 4 Kasım 2022 #10 Jynaris dedi: Center komutunu pek kullanmam ama başka yolu yok sanırım Genişletmek için tıkla... Bunlardan birini de kullanabilirsiniz. Bende tam olarak hatırlayamıyorum en son 2-3 sene önce kullanmıştım sizinle birlikte tekrardan hatırlıyorum. CSS:Panoya kopyala display: block; margin-left: auto; margin-right: auto; CSS:Panoya kopyala <div style="text-align: center;"> <div>
Jynaris dedi: Center komutunu pek kullanmam ama başka yolu yok sanırım Genişletmek için tıkla... Bunlardan birini de kullanabilirsiniz. Bende tam olarak hatırlayamıyorum en son 2-3 sene önce kullanmıştım sizinle birlikte tekrardan hatırlıyorum. CSS:Panoya kopyala display: block; margin-left: auto; margin-right: auto; CSS:Panoya kopyala <div style="text-align: center;"> <div>