Selamun aleykum. Ben HTML oğrenmek istiyorum ama ilk hangi sürümünü? İnternette araştırdım ilm HTML eski sürümünü öğrenmeden, direkt HTML5'e geçmek mantıklı olmaz. Ama eski sürümünü bulamiyorum. HTML 2.0 gibi. Nerden bulabilirim? Ne yapayim?
Selamun aleykum. Ben HTML oğrenmek istiyorum ama ilk hangi sürümünü? İnternette araştırdım ilm HTML eski sürümünü öğrenmeden, direkt HTML5'e geçmek mantıklı olmaz. Ama eski sürümünü bulamiyorum. HTML 2.0 gibi. Nerden bulabilirim? Ne yapayim?
Efendim içeriğe baktım ama içeriğin ana konusu arasındaki farklar değil adamın biri hangisini öğreneyim diye sormuş ve çoğunlukla cevaplarda html 5 in daha fonksiyonlu ve modern olması
Efendim içeriğe baktım ama içeriğin ana konusu arasındaki farklar değil adamın biri hangisini öğreneyim diye sormuş ve çoğunlukla cevaplarda HTML 5'in daha fonksiyonlu ve modern olması.
Efendim Google amcama da danıştım böyle bir sonuca vardım:HTML5’in ana çıkış noktası HTML dilinin günümüz modern multimedya araçlarını destekleyebilmesi için geliştirilmesidir. HTML5, HTML4’ün ve XHTML’in devamıdır.
Ama doğruluğundan emin değilim yani Googleye sormayı biliyorum konu ile ilgilenmiyorsanız başka konulara bakınız.