Sgm33 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1.702 Makaleler 4 Çözümler 31 24 Şubat 2023 #11 Sadece HTML ile hiç bir şey yapamazsın. CSS'i kavrayamıyorsan ezbere öğreniyorsundur. Pratik yap.
yldrykuru Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 111 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Destek Uzmanı 24 Şubat 2023 #12 Bu konuda en iyi gelişim sağlayan etken bol bol pratiktir.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #13 @GGHOST kaynağın sıkıntılı olabilir. Bu adam iyi anlatıyordu; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
@GGHOST kaynağın sıkıntılı olabilir. Bu adam iyi anlatıyordu; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.066 Çözümler 5 24 Şubat 2023 #14 walter wick dedi: @GGHOST kaynağın sıkıntılı olabilir. Bu adam iyi anlatıyordu; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sadik turan egitimin sahibi. Bu videoyu izleyecegim. Teşekkür ederim.
walter wick dedi: @GGHOST kaynağın sıkıntılı olabilir. Bu adam iyi anlatıyordu; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sadik turan egitimin sahibi. Bu videoyu izleyecegim. Teşekkür ederim.
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.382 Çözümler 6 24 Şubat 2023 #15 GGHOST dedi: Bu ilk kursumdu bazi nedenlerden calisamadim sonra Python aldim bu sefer Python'u yapamadim tekrar baslamak istedim web programlamaya. Evet Genişletmek için tıkla... Algoritma bilgin var mı?
GGHOST dedi: Bu ilk kursumdu bazi nedenlerden calisamadim sonra Python aldim bu sefer Python'u yapamadim tekrar baslamak istedim web programlamaya. Evet Genişletmek için tıkla... Algoritma bilgin var mı?
GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.066 Çözümler 5 24 Şubat 2023 #16 Algoritmik dedi: Algoritma bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef.
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.382 Çözümler 6 24 Şubat 2023 #17 GGHOST dedi: Maalesef. Genişletmek için tıkla... O zaman temeli sağlamlaştırıp devam edin. Yani algoritmaya öncelik verin.
GGHOST dedi: Maalesef. Genişletmek için tıkla... O zaman temeli sağlamlaştırıp devam edin. Yani algoritmaya öncelik verin.
GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.066 Çözümler 5 24 Şubat 2023 #18 Algoritmik dedi: O zaman temeli sağlamlaştırıp devam edin. Yani algoritmaya öncelik verin. Genişletmek için tıkla... Nasıl ogrenebilirim? Onerebileceginiz bir yer var mı?
Algoritmik dedi: O zaman temeli sağlamlaştırıp devam edin. Yani algoritmaya öncelik verin. Genişletmek için tıkla... Nasıl ogrenebilirim? Onerebileceginiz bir yer var mı?
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.382 Çözümler 6 24 Şubat 2023 #19 GGHOST dedi: Nasıl ogrenebilirim? Onerebileceginiz bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... BTK akademi üzerinden bakabilirsiniz temel algoritma ve programlamaya giriş dersleri var.
GGHOST dedi: Nasıl ogrenebilirim? Onerebileceginiz bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... BTK akademi üzerinden bakabilirsiniz temel algoritma ve programlamaya giriş dersleri var.
GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.066 Çözümler 5 24 Şubat 2023 #20 Algoritmik dedi: BTK Akademi üzerinden bakabilirsiniz temel algoritma ve programlamaya giriş dersleri var. Genişletmek için tıkla... Tamamdir bakacagim teşekkür ederim.
Algoritmik dedi: BTK Akademi üzerinden bakabilirsiniz temel algoritma ve programlamaya giriş dersleri var. Genişletmek için tıkla... Tamamdir bakacagim teşekkür ederim.