Merhaba normalde HTML öğrendikten sonra CSS geçmeyi planlıyordum ama nedense C# geçmeyi planlıyorum. Herhangi bir sakıncası olur mu? Yoksa tavsiyeniz CSS bitirdikten sonra C# geçsek daha yararlımı olur?
Merhaba normalde HTML öğrendikten sonra CSS geçmeyi planlıyordum ama nedense C# geçmeyi planlıyorum. Herhangi bir sakıncası olur mu? Yoksa tavsiyeniz CSS bitirdikten sonra C# geçsek daha yararlımı olur?
Öncelikle hangi alanda çalışacaksın ona karar ver. HTML bir front-end geliştiricinin mutlaka bilmesi gereken bir şey. Back-end tarafında C# bilinebilir fakat mutlaka bilecek diye bir şey yok bir çok alternatif var. Ne tarz bir şey var aklınızda daha açık olursanız yardımcı olalım.
Nasıl bir sakıncadan bahsediyorsunuz, C# bir programlama dilidir HTML ise işaretleme dilidir yani arasında dağlar kadar fark vardır. HTML’e nasıl sıfırdan başladıysanız, C# sıfırdan başlıyorsunuz.
Nasıl bir sakıncadan bahsediyorsunuz, C# bir programlama dilidir HTML ise işaretleme dilidir yani arasında dağlar kadar fark vardır. HTML'e nasıl sıfırdan başladıysanız, C# sıfırdan başlıyorsunuz.