Çözüldü HTTP 500 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
BURSA-BANDIRMA
Daha fazla  
1695676772190.png

İnternet sitemi kurmaya çalışırken sürekli olarak bu hatayı alıyorum. Bir çözümü var mı bunun?

Hosting özellikleriniz ne? Hangi scripti yüklemeye çalışıyorsunuz?

1695677396213.png

C Panel'e minexon internet site skriptini kurmaya çalışıyorum. Oradaki kişilerde baktı ama anlam veremediler onlarda. Başka bir yerden cPanel almıştım 1 ay önce aynı skripti orayada kurdum sorun çıkmamıştı. Nasıl çözülebilir? cPanel ile alakası var mı?

Eki Görüntüle 1957226

C Panel'e minexon internet site skriptini kurmaya çalışıyorum. Oradaki kişilerde baktı ama anlam veremediler onlarda. Başka bir yerden cPanel almıştım 1 ay önce aynı skripti orayada kurdum sorun çıkmamıştı. Nasıl çözülebilir? cPanel ile alakası var mı?

Domaininizin nameserverlerini güncellediniz mi? Firmanıza danışmanız daha iyi olacaktır.

Domaininizin nameserverlerini güncellediniz mi? Firmanıza danışmanız daha iyi olacaktır.

Bugün itibarıyla sorunu çözdüler. PhpMyAdmin'de gerekli olan dayabaseler kurulamadığı için açılmıyormuş. Elle tek tek kurdu açıldı site.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı