S subatinbesi Kilopat Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 56 27 Kasım 2014 #1 Merhaba; Bir siteye girmek istediğimde sürekli bu TTNET sayfaya yonlendiriyor. Çerezleri siliyorum ama nafile. Chrome, İE, Firefox hepsi aynı sayfaya yönlendiriyor. Ne yapmalıyım? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2014
Merhaba; Bir siteye girmek istediğimde sürekli bu TTNET sayfaya yonlendiriyor. Çerezleri siliyorum ama nafile. Chrome, İE, Firefox hepsi aynı sayfaya yönlendiriyor. Ne yapmalıyım? Teşekkürler.
Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Temmuz 2012 Mesajlar 2.879 Çözümler 1 Yer Çankaya, Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 27 Kasım 2014 #2 Modeminizi kapatıp açmayı denediniz mi?
S subatinbesi Kilopat Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 56 27 Kasım 2014 #3 Evet. Girdiğim çoğu sitede aynı sayfaya yönlendirme oluyor. Haberturk.com. Milliyet.com, ama Hurriyet.com'a giriyor. Technopat'a, Facebook'a giriyor. Pc'yi ve modemi açıp kapattım şimdi düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2014
Evet. Girdiğim çoğu sitede aynı sayfaya yönlendirme oluyor. Haberturk.com. Milliyet.com, ama Hurriyet.com'a giriyor. Technopat'a, Facebook'a giriyor. Pc'yi ve modemi açıp kapattım şimdi düzeldi.
E enigma09 Hectopat Katılım 18 Mart 2014 Mesajlar 268 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2014 #4 Aynı sorunu ben de bugün yaşadım, ttnet zorla bilgi veriyor anlaşılan Tek çözüm yolu modemi resetleyip dns önbelleğini temizlemek.
Aynı sorunu ben de bugün yaşadım, ttnet zorla bilgi veriyor anlaşılan Tek çözüm yolu modemi resetleyip dns önbelleğini temizlemek.