Semih Güzel Megapat Katılım 10 Temmuz 2016 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #1 Boyner sitesine girerken bu hatayı almaya başladım, sürekli veriyor bu hatayı. Gizli sekmeden veya başka tarayıcıdan giriyorum, çalışıyor ama Yandex ile girince bu hatayı veriyor. Neden olur bu? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2022
Boyner sitesine girerken bu hatayı almaya başladım, sürekli veriyor bu hatayı. Gizli sekmeden veya başka tarayıcıdan giriyorum, çalışıyor ama Yandex ile girince bu hatayı veriyor. Neden olur bu?
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.990 Makaleler 1 Çözümler 44 6 Kasım 2022 #2 Yandex hedef site linkine ek parametre ekliyor olabilir. Bu da iç sunucu hatalarına sebep olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Semih Güzel Megapat Katılım 10 Temmuz 2016 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #3 die dedi: Yandex hedef site linkine ek parametre ekliyor olabilir. Bu da iç sunucu hatalarına sebep olabilir. Genişletmek için tıkla... Bu sorunu nasıl çözebilirim? Artı 0 Eksi
die dedi: Yandex hedef site linkine ek parametre ekliyor olabilir. Bu da iç sunucu hatalarına sebep olabilir. Genişletmek için tıkla... Bu sorunu nasıl çözebilirim?