Çözüldü HTTP yönlendirme nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, sitemi HTTP'den HTTPS şekline yönlendirmek istiyorum ancak olmuyor. Yapabileceğim her kodu denedim çalışmıyor hiçbiri, yardımcı olabilir misiniz?

Çözüm
HTTPS'yi alan adınızla kullanmak için web sitenizde bir SSL veya TLS sertifikası yüklü olmalıdır. Web barındırıcınız (Web Barındırma Sağlayıcısı) HTTPS güvenliği sunabilir veya Sertifika Yetkililerinden SSL/TLS sertifikası isteyip sertifikayı kendiniz yükleyebilirsiniz. SSL/TLS sertifikalarının düzenli olarak yenilenmesi gerekebilir.
Sertifika yüklü hocam, txt dosyasına atıyormuşum çok sonradan fark ettim şu anda çalışıyor.
HTTPS'yi alan adınızla kullanmak için web sitenizde bir SSL veya TLS sertifikası yüklü olmalıdır. Web barındırıcınız (Web Barındırma Sağlayıcısı) HTTPS güvenliği sunabilir veya Sertifika Yetkililerinden SSL/TLS sertifikası isteyip sertifikayı kendiniz yükleyebilirsiniz. SSL/TLS sertifikalarının düzenli olarak yenilenmesi gerekebilir.

.htaccess dosyanıza aşağıdaki kodu ekleyip kaydedin.

HTML:
RewriteEngine On
RewriteCond %{SERVER_PORT} 80
RewriteRule ^.*$ https://%{SERVER_NAME}%{REQUEST_URI} [R=301,L]

Sertifika yüklü hocam, txt dosyasına atıyormuşum çok sonradan fark ettim şu anda çalışıyor.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı