https://biqle.org/ güvenli mi?

Iconium

Picopat
Yer
Konya/Azerbaycan
Arkadaşlar kıymetli zamanınızı aldığım için kusura bakmayın. Bu siteden malum videoları izliyorum. Pop up virüsü bilgisayara zarar verir mi? Kart şifrelerim falan var. Steam hesabım var. Yani zaten tıklamadım. Reklam geldi ben de kapattım. Ad block kurdum. Hatta Appdata'dan verileri sildim. Reklam bile çıksa içime bir kurt oturuyor. Bu site güvenli mi değil mi? İşinin ehli arkadaşlar bir bakarsa sevinirim. VPN kullanmam genelde. Malum videolar için tor ve biqle iyi fakat güvenlik açısından Biqle'yi merak ediyorum. Ruslara pek güvenemiyorum. Bilgisayara format atmama gerek var mı yok mu? İyice paranoyak oldum. Bu aralar iyi değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çıkmaz. Pop-up'lar bir şey yapamaz siz bir şeyler yükleyip çalıştırmadığınız sürece. Bu arada bu site aslında YouTube gibi bir platform olmayı amaçlıyordu ama :D

Tıklayıp belli bir yükleme yapıp çalıştırmadığınız sürece sorun çıkartmaz. Pop-up bir reklam gelir yoludur.
Çıkmaz. Pop-up'lar bir şey yapamaz siz bir şeyler yükleyip çalıştırmadığınız sürece. Bu arada bu site aslında YouTube gibi bir platform olmayı amaçlıyordu ama :D
Çok özgür bir platform olmuş :D

Arkadaşlar zaten çıkan sekmeleri kapattım. Bazen anime adult reklamları geliyor. Bişey yüklemedim. Herhangi bi sıkıntı çıkmaz dimi. Format atmama gerek var mı ?
Biqle güvenilir mi değil mi bunun cevabını verin bana yeter.

Siteden bir şey indirip açmadığınız sürece, sitenin sizden istediği konum izni gibi izinleri vermediğiniz sürece size bir zarar veremez.

Siteden bir şey indirip açmadığınız sürece, sitenin sizden istediği konum izni gibi izinleri vermediğiniz sürece size bir zarar veremez.
Güvenli yani. Valla knk iki posta atıp kapatıyorum da bi sıkıntı çıkmaz umarım.
Tarayıcı ayarlarınıza gidin ve sitelerin Javascript kullanmasına izin vermeyin. Güvendiğiniz sitelerde Javascript'i etkinleştirirsiniz.
Java Scripti etkinleştirmeden de girip pop uplari kapatsam sorun olmaz dimi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı