Yusufsss Centipat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2024 #11 tempZ dedi: VirusTotal ile sitenin gerçek olmamasının alakası nedir, virüs olmadan, dolandırıcı siteleri yazılmıyor mu? Evinize dolandırıcı servis çağırıp, beyaz eşyanızı bozarsa VirusTotal'e şikayet edersiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam sende tek bir mesajıma bakıp mesaj yazma bütün mesajlarıma bak site orijinal zaten neyin kafasındasınız.
tempZ dedi: VirusTotal ile sitenin gerçek olmamasının alakası nedir, virüs olmadan, dolandırıcı siteleri yazılmıyor mu? Evinize dolandırıcı servis çağırıp, beyaz eşyanızı bozarsa VirusTotal'e şikayet edersiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam sende tek bir mesajıma bakıp mesaj yazma bütün mesajlarıma bak site orijinal zaten neyin kafasındasınız.
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.904 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2024 #12 Yusufsss dedi: Hocam sende tek bir mesajıma bakıp mesaj yazma bütün mesajlarıma bak site orijinal zaten neyin kafasındasınız. Genişletmek için tıkla... Neye göre orijinal hocam? Kanıtlarsanız sevinirim. Ben inceleyince sadece telefon numarası bulunan, herhangi bir il-ilçe için lokasyonu verilmiş servis göremedim. Tek telefon numarasına güvenip hizmet almazdım.
Yusufsss dedi: Hocam sende tek bir mesajıma bakıp mesaj yazma bütün mesajlarıma bak site orijinal zaten neyin kafasındasınız. Genişletmek için tıkla... Neye göre orijinal hocam? Kanıtlarsanız sevinirim. Ben inceleyince sadece telefon numarası bulunan, herhangi bir il-ilçe için lokasyonu verilmiş servis göremedim. Tek telefon numarasına güvenip hizmet almazdım.
FTReal0010101 Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #13 ruruose dedi: Bosch Servisi - 0(850) 30312.. - Aynı Gün Servis - Hızlı ve Ekonomik Teknik Servis Bu site dolandırıcı mıdır yoksa gerçek midir acaba? Genişletmek için tıkla... Bana fazla gerçekçi gelmedi.
ruruose dedi: Bosch Servisi - 0(850) 30312.. - Aynı Gün Servis - Hızlı ve Ekonomik Teknik Servis Bu site dolandırıcı mıdır yoksa gerçek midir acaba? Genişletmek için tıkla... Bana fazla gerçekçi gelmedi.