Berk41 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 281 Çözümler 1 Yer Kocaeli 2 Temmuz 2023 #1 Başlıkta gördüğünüz gibi START TEKNOLOJİ güvenilir mi? Sorusuna cevap bekliyorum mesajlarınız için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2023
Başlıkta gördüğünüz gibi START TEKNOLOJİ güvenilir mi? Sorusuna cevap bekliyorum mesajlarınız için teşekkürler.
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 2 Temmuz 2023 #2 ETBİS'te kaydı yok hocam ben güvenmem.
AhmetKonyaspor Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 2.266 Çözümler 7 3 Temmuz 2023 #3 Alışveriş yaptığınız site çok önemli, varsın piyasa fiyatına göre 3-5 fazla olsun güvenilir olsun. Riske atmaya değmez satış kadar satış sonrası hizmette önemli mal eline ulaşabilir fakat bir sıkıntı yaşadığında muhatap bulabilmek lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2023
Alışveriş yaptığınız site çok önemli, varsın piyasa fiyatına göre 3-5 fazla olsun güvenilir olsun. Riske atmaya değmez satış kadar satış sonrası hizmette önemli mal eline ulaşabilir fakat bir sıkıntı yaşadığında muhatap bulabilmek lazım.