Https://www.trapstarturkiye.co guvenilir mi?

QUARESMASKİLS

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G770
RTX 3050 4GB
Intel Core i5-12450H
16GB RAM
1TB SSD
Selam arkadaşlar, bir mont beğendim ve https://www.trapstarturkiye.co sitesinden almak istiyorum. Fakat internette bazı şikayetler gördüm, genelde "kargom gelmedi" şeklinde yorumlar yapmışlar.
Montu gerçekten almak istiyorum ama bu yorumlar beni biraz düşündürüyor. Siz ne dersiniz, güvenilir midir?
\

1758823232378.png

Whois trapstarturkiye.co

Domain daha yeni alınmış. Mümkün mertebe uzak durun. Bu ara böyle siteler çok türedi.

Sağ olun hocam zaten icime cok sinmedi siten ayni tasarimlisindan farkli bir domain var.

Whois bir yana fazlasıyla scam duruyor. Sitede ki 1-2 anahtar kelimeyi aratınca wayofwadeturkiye.com gibi scam görünümlü farklı sitelerine de denk gelmek mümkün, bu alan adıda henüz 1 aylık.
yani evet biraz basit duruyor

Selam arkadaşlar, bir mont beğendim ve https://www.trapstarturkiye.co sitesinden almak istiyorum. Fakat internette bazı şikayetler gördüm, genelde "kargom gelmedi" şeklinde yorumlar yapmışlar.
Montu gerçekten almak istiyorum ama bu yorumlar beni biraz düşündürüyor. Siz ne dersiniz, güvenilir midir?
\

Eki Görüntüle 2579093

Hocam merhaba bayağı bir geç kaldım aynı monttan bende istiyordum ghettoswear diye bir yer var yurt dışından Çin'den çakma getirip satıyorlar aslında oraya bakabilirsiniz ama şöyle bir durum var ben aldım elime ulaşmadı yazdım çok geç cevap verdiler filan sonra iade edildi sonra dediler istiyosaniz muhasebe IBAN'ına parayı geri atın bizde gönderelim gümrükten alıp attım daha sonra yine çok geç cevap geldi bu sefer iade yapılacak denildi fakat Papara kapalıydı o yüzden iade konusu sıkıntıya düştü bende çok uğraşmak istemedim bıraktım bunun yanında dolap ve Gardrops en güvenilir tercih olacaktır fakat biraz pahalı sakın 10 bin ve üstü satan adamlardan alışveriş yapma faturasız çakma malı orijinal diye satmaya çalışıyolar genelde 4-5 bin banında bulabilirsin (not: Faturası yoksa yüksek ihtimal çakmadır dikkat ederek al)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı