kendincetakılanbebek Decapat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #1 Sorum komik gelebilir (bana da komik geliyor) HTTracker üzerinden bir site indirmek istedim. Bu siteyi indirdikten sonra o siteden ban yer miyim? Ekşisözlük'te bununla alakalı bir yazı okumuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum.
Sorum komik gelebilir (bana da komik geliyor) HTTracker üzerinden bir site indirmek istedim. Bu siteyi indirdikten sonra o siteden ban yer miyim? Ekşisözlük'te bununla alakalı bir yazı okumuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum.
Çözüm AppImage 20 Aralık 2022 Yanlış hatırlamıyorsam kendi user-agent'ı vardı. Bazı firewall'lar bu user-agent'ı bot olarak algılayıp, IP adresini engelleyebilirler.
Yanlış hatırlamıyorsam kendi user-agent'ı vardı. Bazı firewall'lar bu user-agent'ı bot olarak algılayıp, IP adresini engelleyebilirler.
AppImage Decapat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 261 Çözümler 5 20 Aralık 2022 #2 Yanlış hatırlamıyorsam kendi user-agent'ı vardı. Bazı firewall'lar bu user-agent'ı bot olarak algılayıp, IP adresini engelleyebilirler. Artı 0 Eksi Çözüm
Yanlış hatırlamıyorsam kendi user-agent'ı vardı. Bazı firewall'lar bu user-agent'ı bot olarak algılayıp, IP adresini engelleyebilirler.
KS KS kendincetakılanbebek Decapat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #3 AppImage dedi: Tırlamıyorsam kendi user-agent'ı vardı. Bazı Firewall'lar bu user-agent'ı bot olarak algılayıp, IP adresini engelleyebilirler. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. Artı 0 Eksi
AppImage dedi: Tırlamıyorsam kendi user-agent'ı vardı. Bazı Firewall'lar bu user-agent'ı bot olarak algılayıp, IP adresini engelleyebilirler. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.