Huano, Akko CS ve KTT switch önerisi

• Konuyu başlatan KNT1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 53
  • Görüntüleme 1.658

KNT1

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar soru yukarıda. Kesinlikle bunlardan alacağım. Almak zorundayım. Klavyeye bunlar uyuyor.

Anlamadım hocam ama söyleyeyim Redragon k617.öneriniz varsa mutlu olurum söylerseniz.
Hocam Redragon demek istediniz sanırım. Ürün linkini paylaşmanız mümkün mü? Yani neden sadece bu bahsettiğiniz 3 Switch ile uyumlu onu tam anlayamadım. Onu netleştirmek için ürün linkini de soruyorum.

Hocam Redragon demek istediniz sanırım. Ürün linkini paylaşmanız mümkün mü? Yani neden sadece bu bahsettiğiniz 3 Switch ile uyumlu onu tam anlayamadım. Onu netleştirmek için ürün linkini de soruyorum.
3 pin hotswap outemu kullanıyor. 3 pin olan bütün switchlerle uyumludur. Kang White, ve Akko Pro serisi güzeldir.

Tabiki hocam Hepsiburada linkini bırakıyorum
https://www.google.com/url?sa=t&sou...CCUQAQ&sqi=2&usg=AOvVaw1bJshGCrzKKd8xq5hpYCvY

3 pin hotswap outemu kullanıyor. 3 pin olan bütün switchlerle uyumludur. Kang White, ve Akko Pro serisi güzeldir.
Hocam forumda incelemede Gateron ve Cherry kullanılamadığını söylemiş alan kişi

Neden uyumsuzmuş peki hocam? Işıklarda sorun çıkabilir, başka aklıma gelen bir durum yok.

Hocam gördüğüm kadarıyla 3 pinli Switch desteklediği için seçenekleriniz biraz azalıyor. Ama 5 pinli Switch'leri de takmanız mümkün birkaç işlem yaptıktan sonra.

1735897318829.png

Buredaki iki switch de aynı. Sadece 3 ve 5 numaradaki ayakları bir tırnak makasıyla kesip çıkntısını da falçatayla vs tamamen giderdikten sonra 3 pinli bir klavyeye takabilirsiniz. O nedenle uygun fiyatlı ve hoşunuza giden switchler bulmaya odaklanmanız yeterli.

Sarı sitede hiç kullanılmamışswitch'ler oluyor. Klavyeyi alanlar kendi Switch'lerini taktıkları için çıkardıklarını da satışa koyuyorlar. Ayrıca Sarı sitede daha bir çok seçenek de mevcut çünkü bu işlerle hobiyle ilgilenenler genelde orada alım satım yapıyorlar. Elden almanız çok daha iyi olacaktır elbette.

Ben Aula F75 alınca Leoborg Reaper switch'leri çok beğendiğim için sarı siteden diğer klavyem için sadece yedek switch seti almıştım. Normalde 1200'e satılan set 400 liraya gelmişti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı