Klavyenin ne marka model olduğunu daha çok merak ettim.
Hocam Redragon demek istediniz sanırım. Ürün linkini paylaşmanız mümkün mü? Yani neden sadece bu bahsettiğiniz 3 Switch ile uyumlu onu tam anlayamadım. Onu netleştirmek için ürün linkini de soruyorum.Anlamadım hocam ama söyleyeyim Redragon k617.öneriniz varsa mutlu olurum söylerseniz.
3 pin hotswap outemu kullanıyor. 3 pin olan bütün switchlerle uyumludur. Kang White, ve Akko Pro serisi güzeldir.Hocam Redragon demek istediniz sanırım. Ürün linkini paylaşmanız mümkün mü? Yani neden sadece bu bahsettiğiniz 3 Switch ile uyumlu onu tam anlayamadım. Onu netleştirmek için ürün linkini de soruyorum.
Tabiki hocam Hepsiburada linkini bırakıyorumHocam Redragon demek istediniz sanırım. Ürün linkini paylaşmanız mümkün mü? Yani neden sadece bu bahsettiğiniz 3 Switch ile uyumlu onu tam anlayamadım. Onu netleştirmek için ürün linkini de soruyorum.
Hocam forumda incelemede Gateron ve Cherry kullanılamadığını söylemiş alan kişi3 pin hotswap outemu kullanıyor. 3 pin olan bütün switchlerle uyumludur. Kang White, ve Akko Pro serisi güzeldir.
Hocam herhalde yapısı farklıymış isterseniz incelemeye göz atabilirsiniz @Mert Ayıboğan hocamınNeden uyumsuzmuş peki hocam? Işıklarda sorun çıkabilir, başka aklıma gelen bir durum yok.
Maalesef profiline giremiyorum, eğer link bırakabilirseniz okumak isterim.Hocam herhalde yapısı farklıymış isterseniz incelemeye göz atabilirsiniz @Mert Ayıboğan hocamın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.