Huano Blue Shell Pink Dot mouse switch nereden alınır?

Yer
Albuquerque, New Mexico
Daha fazla  
Merhaba. Mouse switchlerime talihsizlik sonucu çay döküldü ama devrelere zarar gelmedi. Kısaca yeni 2 adet switche ihtiyacım var. Bunu Huano blue Shell pink dot mouse switch gördüm ama Wraith e-sports'ta bitmiş nereden alabilirim uygun fiyata? Yüksek tıklama ömürlü başka öneriniz varsa onlar için de sorum geçerli.

Merhaba. Mouse switchlerime talihsizlik sonucu çay döküldü ama devrelere zarar gelmedi. Kısaca yeni 2 adet switche ihtiyacım var. Bunu Huano blue Shell pink dot mouse switch gördüm ama Wraith e-sports'ta bitmiş nereden alabilirim uygun fiyata? Yüksek tıklama ömürlü başka öneriniz varsa onlar için de sorum geçerli.

Dostum bulabildin mi ya benim de switche ihtiyacım var. Ocak'ta Wraith e-sportsa mail atmıştım stokları yenilemeyi düşünüyor musunuz diye böyle yanıtladılar.

Dosya Ekleri

• 1753215233994.png
    1753215233994.png
    6 KB · Görüntüleme: 41
Dostum bulabildin mi ya benim de switche ihtiyacım var. Ocak'ta Wraith e-sportsa mail atmıştım stokları yenilemeyi düşünüyor musunuz diye böyle yanıtladılar.
Bana sormadınız ama aliexpress'ten almayı düşünmez misiniz? Ben bu satıcıdan başka switch'ler aldım ve sorunsuz geldiler ve orijinale benziyorlardı :). Vergiyle filan pahalıya gelir belki ama yapacak bir şey yok.

Bana sormadınız ama AliExpress'ten almayı düşünmez misiniz? Ben bu satıcıdan başka Switch'ler aldım ve sorunsuz geldiler ve orijinale benziyorlardı :). Vergiyle filan pahalıya gelir belki ama yapacak bir şey yok.

Gösterilen fiyat 2 parça için değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı