Nazunadesu Centipat Katılım 12 Ekim 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #1 Selamlar. Elimde iPhone 11 var ve orijinal adaptor cok gec şarj ediyor. Onun yerine eski Huawei cihazimin 40W adaptor basligini kullanirsam sorun olur mu?
Selamlar. Elimde iPhone 11 var ve orijinal adaptor cok gec şarj ediyor. Onun yerine eski Huawei cihazimin 40W adaptor basligini kullanirsam sorun olur mu?
M Mete Doru Kilopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 575 Çözümler 1 20 Mayıs 2024 #2 Adaptörün değil önemli olan telefonun kac walt desteklemesidir ikisinde de alabildiği Max gücü alır adaptör de sorun yoksa şarj suresi fark etmez.
Adaptörün değil önemli olan telefonun kac walt desteklemesidir ikisinde de alabildiği Max gücü alır adaptör de sorun yoksa şarj suresi fark etmez.
Nazunadesu Centipat Katılım 12 Ekim 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #3 Mete Doru dedi: Adaptörün değil önemli olan telefonun kac walt desteklemesidir ikisinde de alabildiği Max gücü alır adaptör de sorun yoksa şarj suresi fark etmez. Genişletmek için tıkla... sıkıntı yok önemli olan biraz daha hizli sarj etsin
Mete Doru dedi: Adaptörün değil önemli olan telefonun kac walt desteklemesidir ikisinde de alabildiği Max gücü alır adaptör de sorun yoksa şarj suresi fark etmez. Genişletmek için tıkla... sıkıntı yok önemli olan biraz daha hizli sarj etsin
M Mete Doru Kilopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 575 Çözümler 1 20 Mayıs 2024 #4 Nazunadesu dedi: Sıkıntı yok önemli olan biraz daha hizli şarj etsin. Genişletmek için tıkla... İşte onu diyorum telefon Max 15W destekliyor ve iki adaptör de 15W güç sağlıyor ise daha hizli şarj etmez.
Nazunadesu dedi: Sıkıntı yok önemli olan biraz daha hizli şarj etsin. Genişletmek için tıkla... İşte onu diyorum telefon Max 15W destekliyor ve iki adaptör de 15W güç sağlıyor ise daha hizli şarj etmez.
7 777608 Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 2.282 Çözümler 8 20 Mayıs 2024 #5 iPhone 11 peak charge T/K 18 watt. Huawei adaptörün 40 watt olması, iPhone 11'i de 40 watt üzerinden şarj yapacağı anlamına gelmez. 40 watt adaptorden max 18 watt çeker. Adaptör orjinal ise, gönül rahatlığıyla şarj edilebilir.
iPhone 11 peak charge T/K 18 watt. Huawei adaptörün 40 watt olması, iPhone 11'i de 40 watt üzerinden şarj yapacağı anlamına gelmez. 40 watt adaptorden max 18 watt çeker. Adaptör orjinal ise, gönül rahatlığıyla şarj edilebilir.
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #6 Ben Samsung adaptörü ile İphone şarj ediyorum 2 yıldır problem yok. Ayrıca niye problem olsun ki?