Çözüldü Huawei AI Search nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dodosavage

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 3500U with Radeon Vega Mobile GFX 8 GB RAM

Ekran Kartı: AMD Radeon(tm) Vega 8 Graphics.
Ben Discord'da oldukça aktifim ve alt+Q kısayoluyla "@" bu işareti çok sık kullanıyorum fakat bilgisayarı güncelledikten sonra AI Search adında bir eklenti gelmiş ve kısayolu da alt+Q, her alt+Q yaptığımda AI Search açılıyor. Nasıl devre dışı bırakabilirim bunu? Dosya konumunu falan bulamadım, Denetim Masası'na da baktım bulamadım.

resim_2021-07-08_122649.png

Çözüm
Huawei PC manageri açın. Üstteki 4 noktaya basıp Ayarlar/Bağlantılara gidip AI serch'ı kapatın. Eğer açık kalsın ama ben tuşunu değitireyim derseniz yine managerda Sistemde kısayol tuşlarında seçim var.
Huawei PC manageri açın. Üstteki 4 noktaya basıp Ayarlar/Bağlantılara gidip AI serch'ı kapatın. Eğer açık kalsın ama ben tuşunu değitireyim derseniz yine managerda Sistemde kısayol tuşlarında seçim var.

Çözüm
Huawei PC Manager'i açın. Üstteki 4 noktaya basıp Ayarlar/Bağlantılara gidip AI Serch'ı kapatın. Eğer açık kalsın ama ben tuşunu değitireyim derseniz yine Manager'da sistemde kısayol tuşlarında seçim var.

Teşekkürler dostum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı