L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #1 Merhaba. iPhone telefondan Samsung telefona geçiş yaptım. Sanırsam Android desteğini kaldırmış. Bunu yapmanın bir yolu var mı?
Merhaba. iPhone telefondan Samsung telefona geçiş yaptım. Sanırsam Android desteğini kaldırmış. Bunu yapmanın bir yolu var mı?
MaveNN Kilopat Cep Doktoru Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 2.221 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1 256 GB Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 2 Asus X550JX Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı. 18 Mayıs 2025 #2 Tam emin değilim ama AppGallery uygulamasını APK olarak indirip, ardından Huawei sağlık uygulamasını bu şekilde yükleyebilirsiniz. Daha sonradan saat ile olan eşleştirme adımlarını oradan yapabiliyorsunuz diye biliyorum.
Tam emin değilim ama AppGallery uygulamasını APK olarak indirip, ardından Huawei sağlık uygulamasını bu şekilde yükleyebilirsiniz. Daha sonradan saat ile olan eşleştirme adımlarını oradan yapabiliyorsunuz diye biliyorum.