Huawei alan adlarımı kullanmak istiyorum

MTurkmn

Megapat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba değerli Technopat ailesi,

Elimde Huawei'ye dair alan adları var. Bu alan adlarını değerlendirmek istiyorum. Şöyle ki, bu alan adları ile Huawei ile ilgili haber sitesi, blog, forum veya inceleme videoları vs. gibi bir şey düşünüyorum. Defalarca Huawei'ye mail atmama rağmen herhangi bir dönüş olmadı. Yarın bir gün bu alan adlarından dolayı başım ağrır korkusuyla da hareket edemiyorum. Huawei Türkiye alan adımı kullanmak istiyorum. Burada nasıl bir yol izlemeliyim?

Not: Herhangi bir satış vs. yapılmayacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Domaini çalmadın etmedin, gittin parasıyla aldın. Haber sitesi şeklinde olacaksa bir şey demezler. Ancak Huawei resmi sitesi gibi tanıtırsan kendini ya da öyle bir imaj çizersen kendine o zaman başın belaya girebilir işte.

Domaini çalmadın etmedin, gittin parasıyla aldın. Haber sitesi şeklinde olacaksa bir şey demezler. Ancak Huawei resmi sitesi gibi tanıtırsan kendini ya da öyle bir imaj çizersen kendine o zaman başın belaya girebilir işte.

Yok hocam. Blog, forum tarzı bir şeyler düşünüyorum. Satış vs yapmayacağım sadece Huawei için haber, blog gibi bir şey yapacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı