Huawei alınır mı?

Alınmaz bende Huawei psmart2019 var ekran atmaktan tut batarya sonunu kadar var babam da Huawei P40 Lite var onda ekran sorunu yine annemde kasıma donma batarya şişme gibi bir dünya sorun var alınmaz onun yerine Xiaomi veya POCO al arkadaşımdan POCO X3Pro var ilk günkü gibi kasıma yok donma yok arayuzude güzel.

Daha unuttuklarını var bazen parmak izin okumaz yüz okuma sıkıntı.

Allah Allah bende de Huawei var ne ısınma var ne donma kasma şişme falan hiçbirisi yok.
Aksine buz gibi çalışıyor bir kere ısındığına şahit olmadım, bir kere yavaşladığını görmedim
Üstelik benim kullandığım cihaz 3000 liraya aldığım ikinci el P40 lite yani resmen 5 yıllık bir telefon bugüne kadar ne bataryası değişmiş ne ekranı değişmiş ne de arka kapağı açılmış.
Ona rağmen pili tüm günü rahatlıkla çıkarıyor ve batarya durumunu hala good olarak veriyor.
5 yıllık cihaz olarak jet gibi de çalışıyor

Huawei Nova 5T var bende, 5 senedir kullanıyorum ve gayet memnunum. Normal olarak bataryası zayıfladı baya, onun dışında ara sıra takılma, donma oluyor ama 5 senedir hiç format atmadım telefona. Ben de yeni telefon bakıyorum, Huaweilerde Google desteği olmadığı için Honor bakıyorum. Sana da Honor öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…