Leonidas02 Kilopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 2.055 Makaleler 4 Çözümler 25 26 Aralık 2021 #21 KnifeRex dedi: Uygulama indirince hak vermesi lazım. Uygulamaya giriş yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Sadece Huawei kimliği ile giriş yapmayı bulabildiğim için denememiştim. Nasıl yapacağım?
KnifeRex dedi: Uygulama indirince hak vermesi lazım. Uygulamaya giriş yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Sadece Huawei kimliği ile giriş yapmayı bulabildiğim için denememiştim. Nasıl yapacağım?
KnifeRex Hectopat Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 492 Çözümler 2 26 Aralık 2021 #22 Leonidas02 dedi: Sadece Huawei kimliği ile giriş yapmayı bulabildiğim için denememiştim. Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Kayıt olmanız lazım. Telefon numarası ya da mail adresi ile. Ve uygulamayı çarkın altındaki butondan indirmeniz lazım.
Leonidas02 dedi: Sadece Huawei kimliği ile giriş yapmayı bulabildiğim için denememiştim. Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Kayıt olmanız lazım. Telefon numarası ya da mail adresi ile. Ve uygulamayı çarkın altındaki butondan indirmeniz lazım.
süleyman88 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 880 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Karadeniz Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #23 Uygulamayı indirdim, kayıt oldum. Çarkı bulamadım ? Tam olarak nerede bu çark ? @KnifeRex Son düzenleme: 26 Aralık 2021
KnifeRex Hectopat Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 492 Çözümler 2 26 Aralık 2021 #24 süleyman88 dedi: Uygulamayı indirdim, kayıt oldum. Çarkı bulamadım ? Tam olarak nerede bu çark ? @KnifeRex Genişletmek için tıkla... Ana ekranda yoksa uygulamalar kısmındaki bannerlara bakınız.
süleyman88 dedi: Uygulamayı indirdim, kayıt oldum. Çarkı bulamadım ? Tam olarak nerede bu çark ? @KnifeRex Genişletmek için tıkla... Ana ekranda yoksa uygulamalar kısmındaki bannerlara bakınız.