Manic Depressive Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2014 Mesajlar 1.031 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2015 #1 Kullanan varmı ? Bu fiyat aralığında, yekpara metal kasalı telefon bulamadım. Zenfone 2'yi satıp almayı düşünüyorumda ?
Kullanan varmı ? Bu fiyat aralığında, yekpara metal kasalı telefon bulamadım. Zenfone 2'yi satıp almayı düşünüyorumda ?
K kutuzov Hectopat Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 1 12 Eylül 2015 #2 Ben kullanıyorum şarj metal kasa şıklık stabilite aradığın herşey var asla pişman olmazsın hemen al bence ben 2.el aldım ona rağmen en az 6 saat ekran süresi alıyorum
Ben kullanıyorum şarj metal kasa şıklık stabilite aradığın herşey var asla pişman olmazsın hemen al bence ben 2.el aldım ona rağmen en az 6 saat ekran süresi alıyorum
revolutıon..... Hectopat Katılım 24 Ağustos 2015 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2015 #3 huawei ascend g7 nin sar değeri yüksek diye biliyorum hatta bu yüzden telefonu alıp ta satan çok muş diye biliyorum.
huawei ascend g7 nin sar değeri yüksek diye biliyorum hatta bu yüzden telefonu alıp ta satan çok muş diye biliyorum.
hucre on bir Megapat Katılım 13 Mayıs 2015 Mesajlar 474 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Eylül 2015 #4 revolutıon..... dedi: huawei ascend g7 nin sar değeri yüksek diye biliyorum hatta bu yüzden telefonu alıp ta satan çok muş diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... İphone serileri ile sar değeri aynı.
revolutıon..... dedi: huawei ascend g7 nin sar değeri yüksek diye biliyorum hatta bu yüzden telefonu alıp ta satan çok muş diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... İphone serileri ile sar değeri aynı.