B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2013 #1 Merhaba arkadaşlar, babam Huawei Ascend P1 alamayı düşünüyor ama, Çin malı olduğu için birazda kararsız. Sizce almalımıyız bu telefonu?
Merhaba arkadaşlar, babam Huawei Ascend P1 alamayı düşünüyor ama, Çin malı olduğu için birazda kararsız. Sizce almalımıyız bu telefonu?
M M.CaN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2012 Mesajlar 1.147 Makaleler 16 Yer Kırşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ağustos 2013 #2 Ben önermiyorum Çin malı olduğu için. Aynı zamanda buralara hiç iyi modelleri gelmiyor hep ucuz modellerini gönderip rant elde etmeye çalışıyorlar.
Ben önermiyorum Çin malı olduğu için. Aynı zamanda buralara hiç iyi modelleri gelmiyor hep ucuz modellerini gönderip rant elde etmeye çalışıyorlar.
Ercüment Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 2.958 Makaleler 5 Çözümler 1 22 Ağustos 2013 #3 Güzel bir telefon ama daha hiç güncelleme gelmedi. Ben xperia l modelini veya lg optimus l9 modelini tercih ederdim. Bu telefonun kamerasında birkaç sorun varmış tam net değilmiş. Bir de aksesuar bulman zor olur bilindik markalardan almalısın.
Güzel bir telefon ama daha hiç güncelleme gelmedi. Ben xperia l modelini veya lg optimus l9 modelini tercih ederdim. Bu telefonun kamerasında birkaç sorun varmış tam net değilmiş. Bir de aksesuar bulman zor olur bilindik markalardan almalısın.