ffreaky Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 121 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #1 Huawei AX2 routere sahibim. Kablosuz menzil arttırıcı olarak kullanmaya çalıştığımda istediğim Wi-Fi ağının şifresini girdiğimde hatalı şifre uyarısıyla karşılaşıyorum.
Huawei AX2 routere sahibim. Kablosuz menzil arttırıcı olarak kullanmaya çalıştığımda istediğim Wi-Fi ağının şifresini girdiğimde hatalı şifre uyarısıyla karşılaşıyorum.
Y YunusTP Centipat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #2 Bende ayni sorunu yaşıyorum şifre doğru olmasına rağmen şifre yanlış diyor ve bağlanmıyor Bi çözüm bulabildiniz mi
Bende ayni sorunu yaşıyorum şifre doğru olmasına rağmen şifre yanlış diyor ve bağlanmıyor Bi çözüm bulabildiniz mi
ffreaky Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 121 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #3 YunusTP dedi: Bende ayni sorunu yaşıyorum şifre doğru olmasına rağmen şifre yanlış diyor ve bağlanmıyor bir çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Opera tarayıcı kullanarak mobilden çözmüştüm. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2025
YunusTP dedi: Bende ayni sorunu yaşıyorum şifre doğru olmasına rağmen şifre yanlış diyor ve bağlanmıyor bir çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Opera tarayıcı kullanarak mobilden çözmüştüm.
Y YunusTP Centipat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #4 ffreaky dedi: Opera tarayıcı kullanarak mobilden çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl hallettiğinizi biraz daha açabilir misiniz hocam.
ffreaky dedi: Opera tarayıcı kullanarak mobilden çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl hallettiğinizi biraz daha açabilir misiniz hocam.
Kmlacksz Yoctopat Katılım 24 Ekim 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 17:36 #5 ffreaky dedi: Opera tarayıcı kullanarak mobilden çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Biraz daha detaylı acıklar mısın abicim?
ffreaky dedi: Opera tarayıcı kullanarak mobilden çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Biraz daha detaylı acıklar mısın abicim?
ffreaky Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 121 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 18:13 #6 Kmlacksz dedi: Biraz daha detaylı acıklar mısın abicim? Genişletmek için tıkla... yok acıklayamam abisi
Kmlacksz dedi: Biraz daha detaylı acıklar mısın abicim? Genişletmek için tıkla... yok acıklayamam abisi