Huawei AX3 Dual Core router nasıl kullanılır?

267305

Hectopat
Merhaba değerli Technopat üyeleri ve yöneticileri sizlerden bir konuda yardım istiyorum. Geçenlerde başlıktaki router hakkında bir yazı yazmıştım Wi-Fi 6 hızı ile ilgili. Cihazım geldi bağlantılarını yaptım her şey tamam fakat hız yönlendirici modem ile aynı hızlarda. İki cihazımda Wi-Fi 6 olmasına rağmen Wi-Fi 6'nın gücünü kullanamıyorum eskiden de 50 55Mbps ile bağlanıyordum şu anda da aynı. Tek artısı diğer odalarda artık Wi-Fi bağlı kalıyor, çekiyor ama hız yine aynı bilmediğim ya da eksik yaptığım bir ayar gibi bir şeyler olabilir mi? İlk defa router kullanıyorum. Bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim. Huawei müşteri hizmetleri cihaz hakkında bilgimiz yok diyor daha eğitimini vermediler falan diyor, çaresiz kaldım genel olarak routerlar nasıl bağlanır? Eski modemin arayüz sayfasında bir şey yapmam gerekli mi? Bilgi verirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Değerli üyeler yalvarıyim mi bir şeye doğru düzgün cevap almak için. Bunca kişi var sitede bir tane router kullanan yok mu ya da Wi-Fi 6'yı bilen birileri neden hiç kimse yardım etmiyor. Konu önemli boşu boşuna para vermiş oldum Router'a lütfen bir yardım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…