ByWESKEY Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #1 Huawei B535-232 için firmware nasıl indirebilirim?
beymutti Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #2 Kanka buldun mu bende Superbox logolu var delirmemek elde degil telekok hat çalışmıyor
ByWESKEY Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #3 beymutti dedi: Kanka buldun mu bende Superbox logolu var delirmemek elde degil telekok hat çalışmıyor Genişletmek için tıkla... Usta ben kafayı yedim interneti değiştim hiçbir şey yapamıyorlarmış.
beymutti dedi: Kanka buldun mu bende Superbox logolu var delirmemek elde degil telekok hat çalışmıyor Genişletmek için tıkla... Usta ben kafayı yedim interneti değiştim hiçbir şey yapamıyorlarmış.
Abdulhadi Yazgan Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #4 beymutti dedi: Kanka buldun mu bende Superbox logolu var delirmemek elde degil telekok hat çalışmıyor Genişletmek için tıkla... APN ayarını değiştir çalışıyor. 192.168.1.1 arayüze gir - ağ ayarları - profil ekle Profil adı: Türk Telekom 4G APN: internet Parola: internet
beymutti dedi: Kanka buldun mu bende Superbox logolu var delirmemek elde degil telekok hat çalışmıyor Genişletmek için tıkla... APN ayarını değiştir çalışıyor. 192.168.1.1 arayüze gir - ağ ayarları - profil ekle Profil adı: Türk Telekom 4G APN: internet Parola: internet