I Intothemoon45 Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #11 Xiaomi'nin sensörleri bozuk demedim bakabilirsiniz uyku ve kalp atışını ölçen sensörler Huawei de daha düzgün sonuçlar veriyor
Xiaomi'nin sensörleri bozuk demedim bakabilirsiniz uyku ve kalp atışını ölçen sensörler Huawei de daha düzgün sonuçlar veriyor
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #12 Intothemoon45 dedi: Xiaomi'nin sensörleri bozuk demedim bakabilirsiniz uyku ve kalp atışını ölçen sensörler Huawei de daha düzgün sonuçlar veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bir önceki mesajımı okursanız sevinirim.
Intothemoon45 dedi: Xiaomi'nin sensörleri bozuk demedim bakabilirsiniz uyku ve kalp atışını ölçen sensörler Huawei de daha düzgün sonuçlar veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bir önceki mesajımı okursanız sevinirim.
I Intothemoon45 Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #13 Bir de sorum olacak kordonu kalitesiz gibi bir his veriyor mu?
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #14 Intothemoon45 dedi: Bir de sorum olacak kordonu kalitesiz gibi bir his veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam kordonu kaliteli. Fakat birkaç gün önce kordon uzamasını engelleyen malzemenin tutucusu kırıldı. Çok çekiştirmeyin burayı.
Intothemoon45 dedi: Bir de sorum olacak kordonu kalitesiz gibi bir his veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam kordonu kaliteli. Fakat birkaç gün önce kordon uzamasını engelleyen malzemenin tutucusu kırıldı. Çok çekiştirmeyin burayı.
I Intothemoon45 Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #15 nevtugardic dedi: Hayır hocam kordonu kaliteli. Fakat birkaç gün önce kordon uzamasını engelleyen malzemenin tutucusu kırıldı. Çok çekiştirmeyin burayı. Eki Görüntüle 883994 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler değerli düşüncelerinizi benimle paylaştığınız için sağolun
nevtugardic dedi: Hayır hocam kordonu kaliteli. Fakat birkaç gün önce kordon uzamasını engelleyen malzemenin tutucusu kırıldı. Çok çekiştirmeyin burayı. Eki Görüntüle 883994 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler değerli düşüncelerinizi benimle paylaştığınız için sağolun
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #16 Intothemoon45 dedi: Teşekkürler değerli düşüncelerinizi benimle paylaştığınız için sağ olun. Genişletmek için tıkla... Ben teşekkür ederim. Band güzel öneririm. İndirime girmiş. Ben 2020 başı 280e almıştım.
Intothemoon45 dedi: Teşekkürler değerli düşüncelerinizi benimle paylaştığınız için sağ olun. Genişletmek için tıkla... Ben teşekkür ederim. Band güzel öneririm. İndirime girmiş. Ben 2020 başı 280e almıştım.