Hyperionx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 1.476 Çözümler 7 20 Eylül 2023 #11 https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-watch-3-active-akilli-saat-sesli-gorusme-p-HBCV00004PRC21
FloryXl Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #12 Hyperionx dedi: https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-watch-3-active-akilli-saat-sesli-gorusme-p-HBCV00004PRC21 Genişletmek için tıkla... hocam biraz alakasız ama bu akıllı bileklik nasıl Xiaomi Mi Band 8 Akıllı Bileklik (Xiaomi Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları Xiaomi Mi Band 8 Akıllı Bileklik (Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Kokona Shiki dedi: Alinir, onceki konuda da zaten detaylica anlatmistim. Genişletmek için tıkla... Hocam bu yanlış fiyatlandırma mı? Xiaomi Mi Band 8 Akıllı Bileklik (Xiaomi Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları Xiaomi Mi Band 8 Akıllı Bileklik (Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Kokona Shiki dedi: Alinir, onceki konuda da zaten detaylica anlatmistim. Genişletmek için tıkla... yanlış fiyatlandırma olsa bile huawei band 8 kadar iyi değil gibi Son düzenleme: 20 Eylül 2023
Hyperionx dedi: https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-watch-3-active-akilli-saat-sesli-gorusme-p-HBCV00004PRC21 Genişletmek için tıkla... hocam biraz alakasız ama bu akıllı bileklik nasıl Xiaomi Mi Band 8 Akıllı Bileklik (Xiaomi Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları Xiaomi Mi Band 8 Akıllı Bileklik (Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Kokona Shiki dedi: Alinir, onceki konuda da zaten detaylica anlatmistim. Genişletmek için tıkla... Hocam bu yanlış fiyatlandırma mı? Xiaomi Mi Band 8 Akıllı Bileklik (Xiaomi Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları Xiaomi Mi Band 8 Akıllı Bileklik (Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Kokona Shiki dedi: Alinir, onceki konuda da zaten detaylica anlatmistim. Genişletmek için tıkla... yanlış fiyatlandırma olsa bile huawei band 8 kadar iyi değil gibi
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 20 Eylül 2023 #13 FloryXl dedi: Hocam bu yanlış fiyatlandırma mı? Genişletmek için tıkla... Yurt disi MSRP'si 40 dolar zaten. Onun haricinde Mi Band'ler artik parasini hak etmeyen cihazlar.
FloryXl dedi: Hocam bu yanlış fiyatlandırma mı? Genişletmek için tıkla... Yurt disi MSRP'si 40 dolar zaten. Onun haricinde Mi Band'ler artik parasini hak etmeyen cihazlar.
FloryXl Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #14 Kokona Shiki dedi: Yurt disi MSRP'si 40 dolar zaten. Onun haricinde Mi Band'ler artik parasini hak etmeyen cihazlar. Genişletmek için tıkla... 1132 Huawei band 8 ama ben 100 TL'lik kupon ve Nays ile 919 TL'ye alacağım. Band 7 ise aynı işlemlerle 710 TL. galiba 200 tl farka değer gibi band 8 yardımlarınız için teşekkürler ben band 8 alacağım
Kokona Shiki dedi: Yurt disi MSRP'si 40 dolar zaten. Onun haricinde Mi Band'ler artik parasini hak etmeyen cihazlar. Genişletmek için tıkla... 1132 Huawei band 8 ama ben 100 TL'lik kupon ve Nays ile 919 TL'ye alacağım. Band 7 ise aynı işlemlerle 710 TL. galiba 200 tl farka değer gibi band 8 yardımlarınız için teşekkürler ben band 8 alacağım