T Thexion Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #1 Üç bileklik arasında kaldım. Gerçekten çok kararsızım. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2023
LorrieNN Hectopat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 6.646 Çözümler 8 Yer Kaer Morhen Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12450H - GTX 1650 - 16 GB Ram - 1 TB M.2 SSD - Excalibur G770 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Kasım 2023 #2 Eğer bütçeniz varsa en mantıklısı Huawei Band 8 bence. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Eğer bütçeniz varsa en mantıklısı Huawei Band 8 bence. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T Thexion Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #3 LorrieNN dedi: Eğer bütçeniz varsa en mantıklısı Huawei Band 8 bence. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sebebini de söyler misiniz? Amazfit Band 7'de daha çok özellik var gibi ve şarjı daha çok gidiyor.
LorrieNN dedi: Eğer bütçeniz varsa en mantıklısı Huawei Band 8 bence. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sebebini de söyler misiniz? Amazfit Band 7'de daha çok özellik var gibi ve şarjı daha çok gidiyor.
LorrieNN Hectopat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 6.646 Çözümler 8 Yer Kaer Morhen Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12450H - GTX 1650 - 16 GB Ram - 1 TB M.2 SSD - Excalibur G770 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Kasım 2023 #4 Thexion dedi: Sebebini de söyler misiniz? Amazfit Band 7'de daha çok özellik var gibi ve şarjı daha çok gidiyor. Genişletmek için tıkla... Xiomi ve Huawei varken Amazfit almazdım açıkçası. Kendi yorumumu yaptım. İsterseinz YouTube'da karşılartırmalarını izleyebilirsiniz.
Thexion dedi: Sebebini de söyler misiniz? Amazfit Band 7'de daha çok özellik var gibi ve şarjı daha çok gidiyor. Genişletmek için tıkla... Xiomi ve Huawei varken Amazfit almazdım açıkçası. Kendi yorumumu yaptım. İsterseinz YouTube'da karşılartırmalarını izleyebilirsiniz.