Huawei BE3 Wi-Fi 7 Pro alınır mı?

mbkberat

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba yeni modemmi alsam yoksa router mi alsam karar veremedim. Evimiz çok büyük değil ancak modem uzak yerlerde. Neredeyse hiç çekmiyor. Modem kapalı bir yerde değil. Benim odamda masamın üzerinde duruyor. Evde akıllı cihazda fazla olduğu için yalında olsak bile iyi çekmiyor. Yeni modem alsam bu sorun düzelirim yoksa routhermi alayım? Routher alırsam aklımda Huawei'nin BE3 Wi-Fi 7 Pro modeli var. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Merhaba yeni modemmi alsam yoksa router mi alsam karar veremedim. Evimiz çok büyük değil ancak modem uzak yerlerde. Neredeyse hiç çekmiyor. Modem kapalı bir yerde değil. Benim odamda masamın üzerinde duruyor. Evde akıllı cihazda fazla olduğu için yalında olsak bile iyi çekmiyor. Yeni modem alsam bu sorun düzelirim yoksa routhermi alayım? Routher alırsam aklımda Huawei'nin BE3 Wi-Fi 7 Pro modeli var. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Evin kaç m², kaç Mbit paket kullanıyorsun, modeminin modeli nedir, VDSL mi fiber mi kıllanıyorsun?

Mevcut modeminiz kötü ise Router alabilirsiniz. Lakin Wi-Fi 7'ye gerek var mı bilemedim. Kablolu bir hız testi yapın öncelikle ve net aldığınız hıza bakalım. Daha sonra da modemle aynı odadan bir hız testi yapalım kablosuz şekilde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı