layerz06 Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2025 #1 Huawei P40 Lite telefonuma tamamen Android kurmak istiyorum. Telefon yazılımlarıyla ilgili pek fazla bir bilgim yok, yardımcı olursanız çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2025
Huawei P40 Lite telefonuma tamamen Android kurmak istiyorum. Telefon yazılımlarıyla ilgili pek fazla bir bilgim yok, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Aza Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 160 Çözümler 2 Yer Across the Arizona Desert Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2025 #2 layerz06 dedi: Huawei P40 Lite telefonuma tamamen Android kurmak istiyorum. Telefon yazılımlarıyla ilgili pek fazla bir bilgim yok, yardımcı olursanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Custom ROM ile yapabiliyosunuz diye biliyorum.
layerz06 dedi: Huawei P40 Lite telefonuma tamamen Android kurmak istiyorum. Telefon yazılımlarıyla ilgili pek fazla bir bilgim yok, yardımcı olursanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Custom ROM ile yapabiliyosunuz diye biliyorum.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 24 Temmuz 2025 #3 Bootloader kilidini açabilirseniz custom ROM'lardan faydalanabilirsiniz. Aksi takdirde bir şekilde sürüm düşürüp Google servislerini yüklemeyi deneyebilirsiniz.
Bootloader kilidini açabilirseniz custom ROM'lardan faydalanabilirsiniz. Aksi takdirde bir şekilde sürüm düşürüp Google servislerini yüklemeyi deneyebilirsiniz.
Kyroesthuskara Centipat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 602 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #4 Hocam kasmıyorsa kalabilir APK uygulama yüklemek mümkün. Google servislerini APK olarak yükleyebilirsiniz.
Hocam kasmıyorsa kalabilir APK uygulama yüklemek mümkün. Google servislerini APK olarak yükleyebilirsiniz.