leonardo700 Picopat Katılım 17 Ekim 2022 Mesajlar 371 Çözümler 2 7 Kasım 2022 #1 Şu aralar internet'te bayağı bir görüyorum Google geri geliyor Huawei cihazlara diye ama net bir bilgi yok. Sizce geri gelir mi Google?
Şu aralar internet'te bayağı bir görüyorum Google geri geliyor Huawei cihazlara diye ama net bir bilgi yok. Sizce geri gelir mi Google?
blaneTech Picopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 512 Çözümler 5 7 Kasım 2022 #2 Kendiniz getirin... Beklemeyin Huawei.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.938 Çözümler 245 7 Kasım 2022 #3 leonardo700 dedi: Şu aralar Internet'te bayağı bir görüyorum Google geri geliyor Huawei cihazlara diye ama net bir bilgi yok. Sizce geri gelir mi Google? Genişletmek için tıkla... Bence gelmez.
leonardo700 dedi: Şu aralar Internet'te bayağı bir görüyorum Google geri geliyor Huawei cihazlara diye ama net bir bilgi yok. Sizce geri gelir mi Google? Genişletmek için tıkla... Bence gelmez.
Lanidrac Megapat Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 306 Yer Rize Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 7 Kasım 2022 #4 Bildiğim kadarıyla zaten kullanılabiliyor aracı bir uygulama sayesinde. Gelmemesi için sebep yok ama ABD hükümetinin dediğine bağlı biraz.
Bildiğim kadarıyla zaten kullanılabiliyor aracı bir uygulama sayesinde. Gelmemesi için sebep yok ama ABD hükümetinin dediğine bağlı biraz.
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #5 Sanmam hocam. Lanidrac dedi: Bildiğim kadarıyla zaten kullanılabiliyor aracı bir uygulama sayesinde. Gelmemesi için sebep yok ama ABD hükümetinin dediğine bağlı biraz. Genişletmek için tıkla... Aynen aracı bir uygulama ile kullanabiliyorsunuz.
Sanmam hocam. Lanidrac dedi: Bildiğim kadarıyla zaten kullanılabiliyor aracı bir uygulama sayesinde. Gelmemesi için sebep yok ama ABD hükümetinin dediğine bağlı biraz. Genişletmek için tıkla... Aynen aracı bir uygulama ile kullanabiliyorsunuz.
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 7 Kasım 2022 #6 Gelmez ve gelmemeli de. Huawei satın alanlar bunu bildiği için alıyor, tercihleri bu yönde. İsteyerek alıp kullananlar gelmemesini ister.
Gelmez ve gelmemeli de. Huawei satın alanlar bunu bildiği için alıyor, tercihleri bu yönde. İsteyerek alıp kullananlar gelmemesini ister.