nefersefa Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 486 Çözümler 1 7 Aralık 2023 #1 İyi akşamlar, Huawei tablet aldım. Gbox dışımda Google Play kurabilir miyim?
Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.218 Çözümler 22 7 Aralık 2023 #2 Custom ROM atıp GAPPS flash'layarak orijinal servisleri kullanırsın.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.023 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #3 Aurora Store veya Aptoide kullanabilirsiniz. Google hizmetleri içinse şu videoya bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aurora Store veya Aptoide kullanabilirsiniz. Google hizmetleri içinse şu videoya bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 7 Aralık 2023 #4 Huawei de 3. parti mağaza kullanabilirsiniz. Aurora Store APKPure gibi.
İpekaltinkanat22 Femtopat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Aralık 2023 #5 nefersefa dedi: İyi akşamlar, Huawei tablet aldım. Gbox dışımda Google Play kurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Gbox üzerinden her şeye erişilebiliyor.Google ve android uygulamalarını rahatlıkla indirebiliyorum gbox üzerinden.
nefersefa dedi: İyi akşamlar, Huawei tablet aldım. Gbox dışımda Google Play kurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Gbox üzerinden her şeye erişilebiliyor.Google ve android uygulamalarını rahatlıkla indirebiliyorum gbox üzerinden.
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.436 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #6 Çınar ÇİFTÇİ dedi: custom ROM atıp GApps flash'layarak orijinal servisleri kullanırsın. Genişletmek için tıkla... Hormonu OS gibi bir yazılım varken kim custom ROM kursun? Son düzenleme: 16 Aralık 2023
Çınar ÇİFTÇİ dedi: custom ROM atıp GApps flash'layarak orijinal servisleri kullanırsın. Genişletmek için tıkla... Hormonu OS gibi bir yazılım varken kim custom ROM kursun?