Çözüldü Huawei cihazlarda Google hizmetleri kullanılabiliyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LeadyPawa

Hectopat
Yer
Avrupa'nın kıskandığı yer
Daha fazla  
Yakın zamanda Huawei matepad 11 almayı düşünüyorum ama kafamda Google servisleri konusu kaldı. Merak ettiğim şey Google servisleri Huawei cihazlarda indirilebiliyor mu?

Çözüm
Google servisleri yok ve kendi uygulama mağazasında da bayağı bir uygulama eksiği var.
Hayır yok. APK olarak yüklebilirsin sadece. Hocam Google servisleri olan cihazı alsanız hani Google servislerine ihtiyacınız var sonuçta. Huawei istemenizin sebebi ne?

Son düzenleme:
APK olarak filan Google Hizmetlerini yükleyemezsiniz, Huawei P Smart S kullanıyorum, tüm sorularınızı alabilirim.
Edit ; Size yazdığım cihaz iPad 9.nesil (Mac simgesini sorgulamamanız için.)

APK olarak indirebilirsin kolayca. Endişe etmene gerek yok.
Huawei matepad 11 güzel cihaz.

Yakın zamanda Huawei matepad 11 almayı düşünüyorum ama kafamda Google servisleri konusu kaldı. Merak ettiğim şey Google servisleri Huawei cihazlarda indirilebiliyor mu?

Cihazı kullanıyorum. Ses sistemi ve görüntü inanılmaz güzel. Tek sorun Google servislerini kullanmak kısıtlı. Ancak hepsini APK yüklemeden bile kullanabilirsin.

Kolayca indiremiyorsunuz, GApps ile yapılıyor ama bir güncelleme geliyor her şey mahvoluyor. Hesabınızı giremiyorsunuz vs. bir sürü sorun çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…