Huawei D13 için SSD mi, HDD mi alınmalıdır?

Alb.Bgr

Hectopat
Daha fazla  
Sevgili arkadaşlar, ben 2-3 hafta önce indirimde iken 4.500'e Huawei D13 AMD 2020 aldım. Hafızasına yeter diyordum (256 GB) yetmediğini fark ettim. Aklımda 3 soru var.

1- Taşınabilir SSD mi almalıyım yoksa HDD mi?
2- SSD'yi veya HDD'yi bilgisayara ekleme şansım var mı (internette boş slot var bir tane öyle gözüküyor)
3- Eğer ki takarsam garanti bozulur mu?

Bu benim ilk sorum cevaplayan herkese teşekkür ederim şimdiden

Laptopa kolayca takabilirsiniz bence ssd alin

peki önerdiğiniz ssd modeli varmı veya farklı firmaların farklı modelleri arasında performans farkı oluyormu

peki önerdiğiniz ssd modeli varmı veya farklı firmaların farklı modelleri arasında performans farkı oluyormu
WD 480 GB Green SSD.
çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz ve cevaplar verdiğiniz için.

Okuma/Yazma hızlarına göre olabiliyor. Örneğin okuma hızı 1700 MB, Yazma hızı 1300 MB'lik bir SSD, 550 MB okuma, 450 MB yazması olan bir SSD'den daha hızlı ve performanslıdır. Genelde okuma yazma hızı baya baya yüksek olan SSD'ler genelde "NVMe" SSD olur. Sana tavsiyem MVMe SSD.

Garantisini bozmuyorsa veya garanti sizin için önemli değilse SSD. Diğer seçenekte mecburen taşınabilir alın.

Boş olan slot SATA girişi için muhtemelen USB ile 2, 5inc SSD takabilcegin dönüştürücü var onu kullan garanti bitince içine takarsın çünkü Huawei laptopta kapağı açıp bir şeyler ekleyip çıkarmam garantiyi bozuyor.
Dönüştürücü alacak isen USB 3.0 olmasına özen goster

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…