Huawei D15 bakımı nasıl yapılır?

mausaku112

Femtopat
Bir sene önce Huawei D15 model isimli laptopu aldım. Hiç bakım yapmadim bilgisayara, klavye ve ekran yüzünü temizleme dışında. Laptoplara genel bakım ve kontrol nasıl yapılır? Hiç oyun oynamadım ama yoğun biçimde kullanıyorum.

Cihazın garantisi devam ediyordur eğer 1 sene önce aldıysanız. Sizin içini açıp bakımlarını yapmaya çalışmanız durumunda cihazın garanti kapsamı dışında kalacağını düşünüyorum. Huawei yetkili servise götürüp bakımlarının yapılması gerektiğini söyleyebilirsiniz.

Kullanım sıklığınıza ve biçiminize göre değişir. Benim önerim en az senede 1 kez bakımlarının yapılmasıdır.

Peki herhangi bir belge isterler mi bakım için? Garanti belgesi kyk yurdunda kaldi geçen sene. Depremde ağır hasar aldi yurt, yikilacak korkusuyla gidip oradaki eşyaları alamadım. Elimde sadece Trendyol sipariş pdfsi var

Cihazı kutu ve trendyoldan aldığınız fatura ile götürseniz sorun olacağını pek sanmıyorum ancak arayıp sormanızda fayda var.

Huawei müşteri hizmetleri ile iletişime geç. Cihaza temizlik ve termal macun bakımı yapılınca garanti dışı kalıyor mu sor. Yanlış hatırlamıyorsam Huawei markasında kalıyordu ama emin değilim. Eğer garantiye yollayıp yaptıracaksan durumunu anlat ve elindeki Trendyol belgesini de onlara söyle. Aldığın satıcı Huawei ise faturanı sistemde bulup mail olarak sana da iletirler.

Zaten faturanın artık pek önemi kalmadı. Genelde garanti işlemleri seri numara üzerinden ilerliyor artık. Fatura sadece hırsızlık durumlarında işe yarıyor artık.

Aldığın satıcı Huawei değil ise Trendyol üzerinden aldığın satıcı ile direk iletişime geç, sana faturayı tekrar göndermek zorunda.

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…