Y ysfcdr Yoctopat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #1 Bazıları F12, bazıları F2 diyor ama doğrusunu bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2024
al_ph Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 698 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #2 Yeniden başlat tuşuna Shift'e basılı tutarken bas, bir ekranı açılacak oradan BIOS'u açabilirsin. Dediğim olmazsa F2 F5 F7 F10 F12 ve delete tuşlarını dener misin? Açılırken hepsine basmaya çalış.
Yeniden başlat tuşuna Shift'e basılı tutarken bas, bir ekranı açılacak oradan BIOS'u açabilirsin. Dediğim olmazsa F2 F5 F7 F10 F12 ve delete tuşlarını dener misin? Açılırken hepsine basmaya çalış.
Y ysfcdr Yoctopat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #3 al_ph dedi: Yeniden başlat tuşuna Shift'e basılı tutarken bas, bir ekranı açılacak oradan BIOS'u açabilirsin. Dediğim olmazsa F2 F5 F7 F10 F12 ve delete tuşlarını dener misin? Açılırken hepsine basmaya çalış. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlata shift ile basınca BIOS açılabiliyor ben boot menuyu sordum.
al_ph dedi: Yeniden başlat tuşuna Shift'e basılı tutarken bas, bir ekranı açılacak oradan BIOS'u açabilirsin. Dediğim olmazsa F2 F5 F7 F10 F12 ve delete tuşlarını dener misin? Açılırken hepsine basmaya çalış. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlata shift ile basınca BIOS açılabiliyor ben boot menuyu sordum.
al_ph Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 698 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #4 ysfcdr dedi: Yeniden başlata Shift ile basınca BIOS açılabiliyor ben boot menuyu sordum. Genişletmek için tıkla... Sağ altta boot menüsüne geçmek için seçenek olması lazım BIOS'u açtıktan sonra.
ysfcdr dedi: Yeniden başlata Shift ile basınca BIOS açılabiliyor ben boot menuyu sordum. Genişletmek için tıkla... Sağ altta boot menüsüne geçmek için seçenek olması lazım BIOS'u açtıktan sonra.