Huawei D16 vs D15 R5

Mert_53

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Birinci Sınıf Sanayi Dalgıcı
Arkadaşlar selam, kardeşime laptop alacağız fakat iki laptop arasında kararsız kaldık ikisi de fiyat olarak aynı Hepsiburada üzerinde fakat özellik olarak birkaç farklılık var.
D16 modeli Ryzen R5 4600H kullanırken D15 R5 5500h kullanıyor diğer özellikleri neredeyse aynı sadece inç farkı var. D16 Hepsiburada üzerinde farklı bir satıcıdan gönderim yapıyor pek güvenemedim açıkçası ama D15 modeli Huawei Türkiye gönderiyor, bana öneriniz hangisi olur kısa süre içinde alacağım sanırım D15 2022 model yeni çıkmış durumda.

D15 daha iyi gözüküyor 5500U işlemci olarak 4600H ile denk sanırım, gpu olarak da daha iyi performans sunuyor. Ama bunlar çift kanal 16 gb ram olmadan ne kadar performans verir bilemiyorum.

D15 daha iyi gözüküyor 5500u işlemci olarak 4600H ile denk sanırım, GPU olarak da daha iyi performans sunuyor. Ama bunlar çift kanal 16 GB RAM olmadan ne kadar performans verir bilemiyorum.

Hocam günlük işleri yapsa yeter bizim için oyun oynanmayacak sadece ödevler, ofis işleri için ama araştırdığımda 4600H daha iyi gözüktü onun için biraz kararsız kaldım.

Hocam günlük işleri yapsa yeter bizim için oyun oynanmayacak sadece ödevler, ofis işleri için ama araştırdığımda 4600H daha iyi gözüktü onun için biraz kararsız kaldım.
Ben de araştırdım benzer performanslar gördüm hocam. Normal kullanımda hiçbir fark hissettirmez ve 5500U çok daha düşük tüketime sahip yani şarj olarak daha başarılı olacaktır. Bence 5500u daha mantıklı.

15.6 ve 16inç arasında pek bir fark olur mu sizce görüntü bakımından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…